Overtuig jezelf met een testrit! Selling, repairing and loving bikes since 1982... 2 winkels in Herk-de-Stad & in Genk Veilig betalen met BANCONTACT & PAYPAL in onze webshop
Menu

Onze winkel

Je ben steeds welkom in onze fietsenwinkel voor vrijblijvend advies, een testritje of gewoon om de laatste nieuwe fietsen te bewonderen ;-)… In ons werkhuis kan je terecht met al jouw technische vragen en uiteraard voor het onderhoud en de herstellingen van jouw fiets. Op ben je op zoek naar losse onderdelen? Zowel in de winkel als het werkhuis, helpen ze jou graag verder!

 

Je vindt ons in het mooie Limburg, Pastorijstraat 7 te Herk-de-Stad, vlak langs de uitgestippelde bloesemroute (fietsknooppunt 353). Wij zijn open van dinsdag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 13u tot 18u, op zaterdag zijn wij doorlopend geopend van 9u tot 17u.

Kom je voor een onderhoud of herstelling, dan maak je best op voorhand een afspraak. Zo zit je nooit lang zonder fiets. Bovendien staan er steeds vervangfietsen klaar, als je echt niet zonder kan. Vraag er zeker naar! Is het maar een kleine herstelling? Dan kan je gewoon even genieten van een tasje koffie en daarna fiets je weer vrolijk verder.
 

Ons verhaal

Selling, repairing and loving bikes since 1982!

Met bijna 40 jaar ervaring in het verkopen en herstellen van fietsen is Fietsen Gaethofs een vast waarde geworden in Herk-de-Stad en omstreken. Ook de volgende generatie staat klaar om haar vakmanschap verder te zetten en de toekomst in te leiden. Kortom een familiebedrijf met een professioneel karakter, wat zorgt voor de ideale combinatie van betrouwbare en professionele service in een familiale, ontspannen sfeer.

 

Fietsen Gaethofs biedt meer dan 500m² showroom met een ruime keuze aan topmerken. Wij zijn trotse verdeler van o.a. Cannondale, Urban Arrow, Koga, Flyer, Batavus, Cortina, Stromer, Moustache, Haibike, Tern, I:SY, Victoria, Urban Arrow, Frogbikes en BNB. In onze moderne werkplaats staat een team van geschoolde techniekers klaar om uw fiets tot in de puntjes te onderhouden. Alle medewerkers van Fietsen Gaethofs zullen u steeds met raad en daad bijstaan bij de aankoop of herstelling van uw fiets en de nodige toebehoren! Bovendien zijn we er van overtuigd dat je een fiets moet voelen, ervaren en beleven. Enkel dan zal je 100% overtuigd zijn van jouw aankoop. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om een uitgebreide testrit te maken en hebben wij steeds een groot assortiment testfietsen ter beschikking.

 
Ook voor bedrijven kunnen wij een duidelijke meerwaarde betekenen... Zo kunnen wij een voordelige all-in fietsformule uitwerken, volledig op maat van uw bedrijf. Of het nu gaat om één fiets of 100 fietsen, u profiteert gegarandeerd van de fiscale voordelen. Ook bij het opstellen of herzien van uw (duurzaam) mobiliteitsplan of de zoektocht naar aangepaste fietsinfrastructuur, bieden wij graag een helpend hand.

Wij zijn gespecialiseerd in:
Meer over ons, lees je in het artikel verschenen in het TRAXIO magazine. 
 

Bike Service Center van het jaar 2018

Vorig jaar mochten wij Velofollies verlaten met de eerste Bebike Award voor Bike Service Center van het jaar 2018. Zo werden door Becycled, het platform voor de actieve fietser, genomineerd en bekroond voor onze klantenservice: “Consistentie is belangrijk wanneer het op service aankomt, ervaring speelt daar overigens een belangrijke rol in. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn ze niet aan hun proefstuk toe. De klanten beoordelen hen daarom dan ook steeds hoog voor de aangeboden service. Van de vriendelijke ontvangst tot de correcte after-service, en van de aankoop tot de herstelling van jouw fiets.”


 


Tweewielerwinkel van het jaar 2019, regiowinnaar Vlaanderen

Jaarlijks organiseren het vakblad Tweewieler en TRAXIO (VELO), de federatie van de autosector en de aanverwante sectoren, de Tweewielerwinkel van het jaar Verkiezing. Deze verkiezing is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt en zo de tweewielerwinkels wil profileren en onder de aandacht van de consument brengen. In 2019 werden wij door deze onafhankelijke jury uitgeroepen als winnaar van de regio Vlaanderen. Een ongelooflijke prestatie waar wij als familiezaak enorm trots op zijn! 

Onze Merken »

Wij zijn trots op de merken die wij verdelen. Wij ...

Shimano Service Center »

Of je nu je fiets gebruikt voor sport, woon-we...

Fietsverhuur »

Geen fiets en je hebt net een vakantie geplan...