top of page
BEDRIJFSFIETSEN
tekendonker.png

Ben jij het filerijden en de parkeerstress beu? Misschien is de bedrijfsfiets dan wel dé mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf! Met onze full service fietsoplossing heb je geen extra zorgen, enkel het plezier van het fietsen. Motiveer en beloon je personeel, help het milieu en geniet zelf van de fiscale voordelen. De bedrijfsfiets is een win-win, zowel voor de werkgever als voor de werknemer.

190328_Traxio_Gaethofs_BenjaminBrolet_0028.jpg

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN BEDRIJFSFIETS?

Fiscaal voordelig

Alle kosten verbonden aan een bedrijfsfiets zijn voor 100% aftrekbaar door de werkgever en volledig cumuleerbaar met de fietsvergoeding. Bovendien is de bedrijfsfiets vrijgesteld als een voordeel van alle aard.

Gesubsidieerd

Het Pendelfonds verleent subsidies aan projecten die duurzaam woon-werkverkeer bevorderen en het aantal autoverplaatsingen verminderen.

 

Fitter en gezonder

Werknemers die regelmatig fietsen zijn minder vaak afwezig door ziekte, zijn productiever en hebben minder kans op een werkongeval. Hun stress raken ze onderweg kwijt en nemen ze dus niet mee op de werkvloer.

Zorgeloos woon-werkverkeer

Filevrij naar het werk en parkeren voor de deur. Bovendien kan één autoparking al snel plaats bieden aan acht fietsen. Fietsen naar het werk betekent ontspannen onderweg zijn en aankomen.

Maatschappelijk verantwoord

Moedig het gebruik van de fiets aan en draag zo bij aan het milieu en de maatschappij: minder uitstoot van broeikasgassen, minder luchtvervuiling, minder lawaaivervuiling en minder fileleed. Zet het groene imago van jouw bedrijf extra in de kijker.

 

HOE WERKT ONZE FULL SERVICE FIETSOPLOSSING?

1.Kies je fiets in onze showroom en kies je financieringsoplossing

Kies een fiets, eventueel aangevuld met een aantal accessoires, uit onze uitgebreide collectie. Samen met één van onze leasingpartners stellen wij een uitgewerkt financieringsvoorstel op maat van jouw onderneming voor. Na afloop van de leasetermijn heb je de mogelijkheid om de fiets over te nemen tegen een beperkte restwaarde of kies je gewoon voor een nieuwe fiets. Liever kopen dan leasing? Ook geen probleem!

2.Kies je serviceplan

Wij stellen samen met jou een persoonlijk serviceplan op. Je bepaalt zelf het budget dat je als werkgever schenkt aan je werknemer. Wij verzorgen het onderhoud en leveren hem diezelfde dag vertrekkensklaar terug af. Kan je jouw fiets echt niet missen? Dan kunnen wij je steeds een vervangfiets ter beschikking stellen. Laat de bedrijfsfiets geen extra kopzorg zijn en laat ons instaan voor het volledige beheer van jouw fietsvloot.

3.Kies je verzekeringsformule

Ook hier werken we op maat van de klant. Is tijdig op het werk geraken jouw grootste zorg, kies dan voor een eenvoudige bijstandsformule die je verzekert tegen pech onderweg. Of dek jezelf in tegen diefstal en schade door een omniumverzekering af te sluiten. Ga je liever voor een zorgeloze fietservaring? Kies dan voor een full service fietsoplossing. Dan zit het onderhoud en volledige omniumverzekering inbegrepen.

4.Kom je fiets afhalen en vertrek zonder zorgen

Maak nu een afspraak en en wij komen met veel plezier een fietspakket op maat van jouw bedrijf voorstellen.

WAAROM FIETSEN GAETHOFS?

 

Met 40 jaar ervaring in het verkopen en herstellen van fietsen is Fietsen Gaethofs een vast waarde geworden in Limburg met 2 prachtige locaties: één in Herk-de-Stad en één in Genk. Wij zijn een rasecht familiebedrijf waar je steeds warm onthaald wordt en kan genieten van onze Limburgse gastvrijheid. Wij delen graag onze passie voor de fiets met jou. Bovendien staat ons team van geschoolde techniekers en adviseurs staat steeds paraat om jouw fiets tot in de puntje te onderhouden en jou bij te staan met de nodige raad en daad. Wij kunnen je een voordelige fietslease formule aanbieden, volledig op maat van jouw bedrijf. Ook bij het opstellen of herzien van een duurzaam mobiliteitsplan bieden wij graag een helpende hand. Wil je graag meer informatie of een offerte op maat? Maak dan zeker een afspraak!

ONZE MOBILITEITSPARTNERS
tekendonker.png
LogoB2bike.jpg
KBCAutolease.png
Logo-Team-Cyclis.jpg
lease.png
Logo O2O.png
WAT VINDEN ONZE KLANTEN?
tekendonker.png
testimonial.png
Nergens zo een professionele uitleg gekregen als hier. Ze hebben hier zeer veel stock aan nieuwe fietsen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit en persoonlijke advies!

Bart Luyck
testimonial.png
Service, kwaliteit, merk, meedenken en oplossingsgericht, gewoonweg top!

Peter Thys
testimonial.png
Een winkel waar men nog veel tijd maakt voor de klant. Geen vraag is teveel en je voelt dat ze hier nog liefde voor het vak hebben. Hele fijne winkel.

Daniel Luyckx
bottom of page