Overtuig jezelf met een testrit! Selling, repairing and loving bikes since 1982... 2 winkels in Herk-de-Stad & in Genk Veilig betalen met BANCONTACT & PAYPAL in onze webshop
Menu

Bedrijfsfietsen

 

Ben jij het filerijden en de parkeerstress beu? Misschien is de bedrijfsfiets dan wel dé mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf! Met onze full service fietsoplossing heb je geen extra zorgen, enkel het plezier van het fietsen. Motiveer en beloon je personeel, help het milieu en geniet zelf van de fiscale voordelen! De bedrijfsfiets is een win-win, zowel voor de werkgever als voor de werknemer.
 

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfiets?

Fiscaal voordelig

Alle kosten verbonden aan een bedrijfsfiets zijn voor 100% aftrekbaar door de werkgever en volledig cumuleerbaar met de fietsvergoeding. Bovendien is de bedrijfsfiets vrijgesteld als een voordeel van alle aard.

Gesubsidieerd

Het Pendelfonds verleent subsidies aan projecten die duurzaam woon-werkverkeer bevorderen en het aantal autoverplaatsingen verminderen.

Fitter en gezonder

Werknemers die regelmatig fietsen zijn minder vaak afwezig door ziekte, zijn productiever en hebben minder kans op een werkongeval. Hun stress raken ze onderweg kwijt en nemen ze dus niet mee op de werkvloer.

Zorgeloos woon-werkverkeer

Filevrij naar het werk en parkeren voor de deur. Bovendien kan één autoparking al snel plaats bieden aan acht fietsen. Fietsen naar het werk betekent ontspannen onderweg zijn en aankomen.

Maatschappelijk verantwoord

Moedig het gebruik van de fiets aan en draag zo bij aan het milieu en de maatschappij: minder uitstoot van broeikasgassen, minder luchtvervuiling, minder lawaaivervuiling en minder fileleed. Zet het groene imago van jouw bedrijf extra in de kijker.
 

Hoe werkt onze full service fietsoplossing?

1.Kies je fiets in onze showroom en kies je financieringsoplossing

Kies een fiets, eventueel aangevuld met een aantal accessoires, uit onze uitgebreide collectie. Samen met één van onze leasingpartners stellen wij een uitgewerkt financieringsvoorstel op maat van jouw onderneming. Na afloop van de leasetermijn heb je de mogelijkheid om de fiets over te nemen tegen een beperkte restwaarde of kiest je gewoon voor een nieuwe fiets. Liever kopen dan leasing? Ook geen probleem!

2.Kies je serviceplan

Wij stellen samen met jou een persoonlijk serviceplan op. Je bepaalt zelf het budget dat je als werkgever schenkt aan je werknemer. Wij komen de fiets ophalen, verzorgen het onderhoud en leveren hem diezelfde dag vertrekkensklaar terug af. Kan je jouw fiets echt niet missen? Dan kunnen wij je steeds een vervangfiets ter beschikking stellen. Laat de bedrijfsfiets geen extra kopzorg zijn en laat ons instaan voor het volledige beheer van jouw fietsvloot.

3.Kies je verzekeringsformule

Ook hier werken we op maat van de klant. Is tijdig op het werk geraken jouw grootste zorg, kies dan voor een eenvoudige bijstandsformule die je verzekert tegen pech onderweg. Of dek jezelf in tegen diefstal en schade door een omniumverzekering af te sluiten. Ga je liever voor een zorgeloze fietservaring? Kies dan voor een full service fietsoplossing. Dan zit het onderhoud en volledige omniumverzekering inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs.

4.Kom je fiets afhalen en vertrek zonder zorgen

Maak nu een afpraak en en wij komen met veel plezier een fietspakket op maat van jouw bedrijf voorstellen.
 

Waarom Fietsen Gaethofs?

Met meer dan 35 jaar ervaring in het verkopen en herstellen van fietsen zijn wij een vaste waarde geworden in Herk-de-Stad en omstreken. Wij bieden meer dan 500m² showroom met een ruime keuze aan kwalitatieve merken. In onze moderne werkplaats staat bovendien een team van geschoolde techniekers klaar om jouw fiets tot in de puntjes te onderhouden.
Wij kunnen je een voordelige fietslease formule aanbieden, volledig op maat van jouw bedrijf. Ook bij het opstellen of herzien van een duurzaam mobiliteitsplan bieden wij graag een helpende hand. Wil je graag meer informatie of een offerte op maat? Maak dan zeker een afspraak met ons via info@gaethofs.be.
 


Onze mobiliteitspartners:


B2bike fietsen voor bedrijvenKBC FietsleasingTeam Cyclis