top of page
GAETHOFS-55.jpg
MET ONZE FIETSLENING BEN JE ZO OP WEG!
LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.
kbc.png
Met bijna 40 jaar ervaring 'in de stiel' en met 3 vestigingen, in Herk-de-Stad, Hasselt en in Genk,
is Fietsen Gaethofs een vaste waarde in Limburg!


- Inez Gaethofs, zaakvoerder
KBC FIETSLENING
tekendonker.png

Ben je van plan om een elektrische fiets, speed pedelec of racefiets te kopen maar zou je graag de aankoopkost spreiden over enkele jaren?

Dan kan vanaf nu met de renteloze fietslening van KBC.

Kom gerust langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies. 

GAETHOFS-4.jpg
HOE HET WERKT? 
tekendonker.png

Je kan een KBC fietslening* afsluiten voor elk type fiets (dus ook voor die knappe racefiets, MTB of praktische bakfiets).

Je leent minimaal €500 en betaalt dit bedrag maandelijks terug over een periode van minimaal 1 jaar. Bovendien hoef je zelfs geen KBC-klant te zijn of naar een bankkantoor te gaan, je kan deze lening héél eenvoudig bij ons in de winkel afsluiten.

 

Betaal zo gespreid jouw fiets en na afloop van de lening is de fiets helemaal jouw eigendom. Denk er wel nog even aan een verzekering tegen diefstal en schade af te sluiten zo kan je zorgeloos genieten van jouw nieuwe fiets. En houd nog wat budget aan de kant voor het onderhoud van fiets.

Ons team steeds klaar om jouw met de nodige raad en daad bij te staan. Kom langs in onze winkel te Herk-de-Stad, Genk of Hasselt voor meer info, een gepersonaliseerde offerte en een vrijblijvende testrit!

VERDIEN JE INVESTERING TERUG!
tekendonker.png

Gebruik je nieuwe fiets voor jouw woon-werkverkeer en je verdient je fiets zo terug. Wist je dat je in aanmerking kan komen voor een belastingvrije fietsvergoeding tot wel 0,35 cent per kilometer.

 

Stem jouw maandelijkse aflossing af met jouw verdiende fietsvergoeding en je verdient jouw fiets razendsnel terug! Spreek zeker eens jouw werkgever aan…

 

Opgelet de fietsvergoeding is een gunst die werkgever jou kan toestaan en is zeker geen verplichting. Klik hier en kom je meer te weten over onze bedrijfsformules en b2b-oplossingen?

GAETHOFS-25.jpg
GAETHOFS-10.jpg
REPRESENTATIEF VOORBEELD
tekendonker.png

Voor een lening op afbetaling van 1.500 euro met een looptijd van 24 maanden aan een jaarlijks kostenpercentage van 0% en vaste actuariële debetrentevoet van 0%, betaal je 24 maandelijkse aflossingen van 62,50 euro of in totaal 1.500 euro.

Tarief geldig voor looptijden tot 60 maanden, voor een lening op afbetaling voor de financiering van een (elektrische) fiets, aangekocht door een particulier.

Dit promotiepercentage is geldig tot en met 31/12/2024

Toezichthoudende autoriteit

FOD Economie - Algemene Directie Economische Inspectie - NG III - Albert II laan 16 (3de verdieping), 1000 Brussel”

SIMULEER JE FIETSLENING
tekendonker.png

Voor een optimale ervaring raden we aan deze simulator te gebruiken op een dekstop computer. 

simulatie
JOUW FIETS VERDIENT ONZE TOPSERVICE
tekendonker.png
3-generaties.png
Gratis eerste onderhoud
Koop je bij ons een nieuwe bakfiets dan voorzien wij een gratis eerste onderhoud tussen 3 en 6 maanden na aflevering of wanneer je 500km hebt gereden. 
logowit.png
gratis-eerste-onderhoud.png
Bijna 40 jaar ervaring
Fietsen Gaethofs is een authentiek familiebedrijf waar ondertussen al de derde generatie klaar staat om haar vakmanschap verder te zetten.
logowit.png
deskundigheid.png
Geschoolde techniekers
In onze moderne werkplaats staat een team van geschoolde techniekers klaar om uw fiets tot in de puntjes te onderhouden.
logowit.png
WAT VINDEN ONZE KLANTEN?
tekendonker.png
testimonial.png
Nergens zo een professionele uitleg gekregen als hier. Ze hebben hier zeer veel stock aan nieuwe fietsen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit en persoonlijke advies!

Bart Luyck
testimonial.png
Service, kwaliteit, merk, meedenken en oplossingsgericht, gewoonweg top!

Peter Thys
testimonial.png
Een winkel waar men nog veel tijd maakt voor de klant. Geen vraag is teveel en je voelt dat ze hier nog liefde voor het vak hebben. Hele fijne winkel.

Daniel Luyckx
testimonial.png
Bij Fietsen Gaethofs doen ze net dat tikkeltje meer als bij de concurrentie. Zeer competitieve prijzen maar ook een goede service. Geïnformeerd voor een fiets en een dag later werd deze reeds gemonteerd. Testrit gemaakt en verkocht.

Matthias De Win
testimonial.png
Grote keuze, deskundige uitleg en vriendelijke mensen...Wordt daar een tevreden klant.

Johan Stals
testimonial.png
Mooi en groot assortiment aan fietsen. Zeer fijne mensen die tijd maken om je de nodige uitleg te geven. Top service en kwaliteit.

Stefanie Smeets
VOEL JE THUIS IN ONZE FAMILIE
tekenlicht.png
Fietsen Gaethofs biedt meer dan 500m² showroom op 3 locaties met een ruime keuze aan bakfietsen.
filiaal-herk-de-stad.png
logowit.png
Pastorijstraat 7 
3540 Herk-de-Stad
+32 (0)13 44 15 20

info@gaethofs.be
Fietsen Gaethofs Herk-de-Stad
filiaal-genk.png
logowit.png
Fietsen Gaethofs Genk
Nieuwstraat 39 & 50 
3600 Genk
+32 (0)89 35 24 50

genk@gaethofs.be
hasselt.png
Fietsen Gaethofs Hasselt
logowit.png
Gelatineboulevard 5 bus 03 
3500 Hasselt
+32 (0)11 96 34 84

hasselt@gaethofs.be
MEER DAN ALLEEN DE LENING VAN JE FIETS
tekendonker.png
bedrijfsfietsen.png
Je hebt een leuke fiets gezien maar je weet niet of dit de juiste maat is… Kom even bij ons langs en wij zullen samen met de jou de nodige tijd nemen om de juiste maat te bepalen.
BIKEFITTING
zorgeloosfietsen.png
FIETSLEASING
Ben jij het filerijden en de parkeerstress beu? Misschien is de bedrijfsfiets dan wel dé mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf! 
fietsmaatbepalen.png
FIETS OP AFBETALING
De aankoop van een elektrische fiets vaak een stevige aankoop. Je kan via ons een KBC fietslening afsluiten voor elk type fiets. 
fietslening.png
ONDERHOUDSPAKKETTEN
Voorkom onnodige slijtage met onze gespecialiseerde onderhoudspakketten. Bij ons vind je op maat gemaakte pakketten die jouw fiets in topconditie houden.
bottom of page