FIETSLENING OF PRIVATE LEASE
tekendonker.png

Wij kiezen steeds vaker voor de fiets om ons te verplaatsen, maar wij merken al snel dat vooral de e-bike het ideale vervoersmiddel is om snel, efficiënt en zonder veel gezweet van A naar B te geraken. Nu is de aankoop van een elektrische fiets vaak een stevige aankoop. De gemiddelde aankoopprijs gaat al snel richting €2500,- en dan moet je ook nog de nodige accessoires aankopen om het fietsen net nog wat aangenamer te maken en uiteraard vraagt een fiets ook wel wat onderhoud. Een fietslening of private lease biedt een eenvoudige oplossing: zo hoef je niet ineens jouw zuurverdiende spaarcenten te plunderen is maar zo spreid je de aankoop over enkele maanden op maat van jouw toekomstige fiets. 

LENEN OF LEASEN

Je kan een KBC fietslening* afsluiten voor elk type fiets (dus ook voor die knappe racefiets, MTB of praktische bakfiets). Je leent minimaal €500 en betaalt dit bedrag maandelijks terug over een periode van minimaal 1 jaar. Bovendien hoef je zelfs geen KBC-klant te zijn of naar een bankkantoor te gaan, je kan deze lening héél eenvoudig bij ons in de winkel afsluiten. Betaal zo gespreid jouw fiets en na afloop van de lening is de fiets helemaal jouw eigendom. Denk er wel nog even aan een verzekering tegen diefstal en schade af te sluiten zo kan je zorgeloos genieten van jouw nieuwe fiets. En houd nog wat budget aan de kant voor het onderhoud van fiets.

 

Private lease kan iets voor jou zijn wanneer jij graag zorgeloos wilt fietsen zonder dat je in één keer veel geld kwijt bent aan een (elektrische) fiets. Het staat voor rijden op een splinternieuwe fiets voor een overzichtelijk vast bedrag per maand gedurende 3 jaar. Zo eenvoudig is het. Daarmee is alles geregeld, van onderhoud, service en garantie tot verzekeringen en pechhulp. (Klik hier voor meer info over zorgeloos fietsen
Zo ben je zeker dat je op een goed onderhouden elektrische fiets rijdt en nooit verrast wordt met onverwachte kosten. Aan het einde van de leaseperiode kan je de fiets overnemen aan de huidige marktwaarde (op de fiets zit einde leasecontract nog 2 jaar garantie) of je kiest gewoon voor een spiksplinternieuwe leasefiets.

 

Of je nu kiest voor directe aankoop, maandelijkse afbetaling aan de hand van een fietslening of een private leaseformule… ons team steeds klaar om jouw met de nodige raad en daad bij te stond. Kom langs in onze winkel te Herk-de-Stad of Genk voor meer info, een gepersonaliseerde offerte en een vrijblijvende testrit!

TIP: GEBRUIK JE FIETSVERGOEDING 

Gebruik je nieuwe fiets voor jouw woon-werkverkeer en je verdient je fiets zo terug. Wist je dat je in aanmerking kan komen voor een belastingvrije fietsvergoeding tot wel 0,24 cent per kilometer. Stem jouw maandelijkse aflossing af met jouw verdiende fietsvergoeding en je verdient jouw fiets razendsnel terug! Spreek zeker eens jouw werkgever aan… Opgelet de fietsvergoeding is een gunst die werkgever jou kan toestaan en is zeker geen verplichting. Klik hier en kom je meer te weten over onze bedrijfsformules en b2b-oplossingen?

 

*REPRESENTATIEF VOORBEELD: Voor een lening op afbetaling van 1.500 euro met een looptijd van 24 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 1,19% , betaal je 24 maandelijkse aflossingen van 63,28 euro of in totaal 1.515,56 euro. Tarief geldig vanaf 01/01/2022 tot 31/12/2022 voor looptijden tot 60 maanden, voor een lening op afbetaling voor de financiering van een (elektrische) fiets, aangekocht door een particulier.

 

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?
tekendonker.png
testimonial.png
Nergens zo een professionele uitleg gekregen als hier. Ze hebben hier zeer veel stock aan nieuwe fietsen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit en persoonlijke advies!

Bart Luyck
testimonial.png
Service, kwaliteit, merk, meedenken en oplossingsgericht, gewoonweg top!

Peter Thys
testimonial.png
Een winkel waar men nog veel tijd maakt voor de klant. Geen vraag is teveel en je voelt dat ze hier nog liefde voor het vak hebben. Hele fijne winkel.

Daniel Luyckx