top of page
GAETHOFS-55.jpg
BEN JIJ HET FILERIJDEN BEU?
Misschien is de bedrijfsfiets dan wel dé mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf! 
Met onze full service fietsoplossing heb je geen extra zorgen, enkel het plezier van het fietsen. Motiveer en beloon je personeel, help het milieu en geniet zelf van de fiscale voordelen. De bedrijfsfiets is een win-win, zowel voor de werkgever als voor de werknemer.
DE VOORDELEN VAN EEN BEDRIJFSFIETS
tekendonker.png

Fiscaal voordelig

Alle kosten verbonden aan een bedrijfsfiets zijn voor 100% aftrekbaar door de werkgever en volledig cumuleerbaar met de fietsvergoeding. Bovendien is de bedrijfsfiets vrijgesteld als een voordeel van alle aard.

Gesubsidieerd

Het Pendelfonds verleent subsidies aan projecten die duurzaam woon-werkverkeer bevorderen en het aantal autoverplaatsingen verminderen.

 

Fitter en gezonder

Werknemers die regelmatig fietsen zijn minder vaak afwezig door ziekte, zijn productiever en hebben minder kans op een werkongeval. Hun stress raken ze onderweg kwijt en nemen ze dus niet mee op de werkvloer.

Zorgeloos woon-werkverkeer

Filevrij naar het werk en parkeren voor de deur. Bovendien kan één autoparking al snel plaats bieden aan acht fietsen. Fietsen naar het werk betekent ontspannen onderweg zijn en aankomen.

Maatschappelijk verantwoord

Moedig het gebruik van de fiets aan en draag zo bij aan het milieu en de maatschappij: minder uitstoot van broeikasgassen, minder luchtvervuiling, minder lawaaivervuiling en minder fileleed. Zet het groene imago van jouw bedrijf extra in de kijker.
GAETHOFS-29.jpg
HOE HET WERKT? 
tekendonker.png

1.Kies je fiets in onze showroom en kies je financieringsoplossing

Kies een fiets, eventueel aangevuld met een aantal accessoires, uit onze uitgebreide collectie. Samen met één van onze leasingpartners stellen wij een uitgewerkt financieringsvoorstel op maat van jouw onderneming voor. Na afloop van de leasetermijn heb je de mogelijkheid om de fiets over te nemen tegen een beperkte restwaarde of kies je gewoon voor een nieuwe fiets. Liever kopen dan leasing? Ook geen probleem!

2.Kies je serviceplan

Wij stellen samen met jou een persoonlijk serviceplan op. Je bepaalt zelf het budget dat je als werkgever schenkt aan je werknemer. Wij verzorgen het onderhoud en leveren hem diezelfde dag vertrekkensklaar terug af. Kan je jouw fiets echt niet missen? Dan kunnen wij je steeds een vervangfiets ter beschikking stellen. Laat de bedrijfsfiets geen extra kopzorg zijn en laat ons instaan voor het volledige beheer van jouw fietsvloot.

3.Kies je verzekeringsformule

Ook hier werken we op maat van de klant. Is tijdig op het werk geraken jouw grootste zorg, kies dan voor een eenvoudige bijstandsformule die je verzekert tegen pech onderweg. Of dek jezelf in tegen diefstal en schade door een omniumverzekering af te sluiten. Ga je liever voor een zorgeloze fietservaring? Kies dan voor een full service fietsoplossing. Dan zit het onderhoud en volledige omniumverzekering inbegrepen.

4.Kom je fiets afhalen en vertrek zonder zorgen

Maak nu een afspraak en en wij komen met veel plezier een fietspakket op maat van jouw bedrijf voorstellen.
Blue NUM_Logo + baseline.png
Zit jouw bedrijf al op de fiets? 
Fietsen Gaethofs introduceert New Urban Mobility, een innovatieve afdeling gericht op het ondersteunen van ondernemers en bedrijven om hun activiteiten fietsvriendelijker te maken.

Waar kan NUM mee helpen? 
Je wil je personeel belonen met een nieuwe fiets. Zelf geniet je van fiscale voordelen en optimale verloning. 

Je wil de TOC (Total Cost of Ownership)van jouw rijdende vloot verlagen door slim in te zetten op de fiets. 

Je wil investeren in groene mobiliteit en zet zo jouw maatschappelijk verantwoord ondernemen in de kijker.

 
ONZE MOBILITEITSPARTNERS
tekendonker.png
LogoB2bike.jpg
CYCLIS Logo 09 Letterlogo Color Bike Lease.png
KBCAutolease.png
lease.png
GAETHOFS-24.jpg
JOUW FIETS VERDIENT ONZE TOPSERVICE
tekendonker.png
3-generaties.png
Gratis eerste onderhoud
Koop je bij ons een nieuwe bakfiets dan voorzien wij een gratis eerste onderhoud tussen 3 en 6 maanden na aflevering of wanneer je 500km hebt gereden. 
logowit.png
gratis-eerste-onderhoud.png
Bijna 40 jaar ervaring
Fietsen Gaethofs is een authentiek familiebedrijf waar ondertussen al de derde generatie klaar staat om haar vakmanschap verder te zetten.
logowit.png
deskundigheid.png
Geschoolde techniekers
In onze moderne werkplaats staat een team van geschoolde techniekers klaar om uw fiets tot in de puntjes te onderhouden.
logowit.png
WAT VINDEN ONZE KLANTEN?
tekendonker.png
testimonial.png
Nergens zo een professionele uitleg gekregen als hier. Ze hebben hier zeer veel stock aan nieuwe fietsen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit en persoonlijke advies!

Bart Luyck
testimonial.png
Service, kwaliteit, merk, meedenken en oplossingsgericht, gewoonweg top!

Peter Thys
testimonial.png
Een winkel waar men nog veel tijd maakt voor de klant. Geen vraag is teveel en je voelt dat ze hier nog liefde voor het vak hebben. Hele fijne winkel.

Daniel Luyckx
testimonial.png
Bij Fietsen Gaethofs doen ze net dat tikkeltje meer als bij de concurrentie. Zeer competitieve prijzen maar ook een goede service. Geïnformeerd voor een fiets en een dag later werd deze reeds gemonteerd. Testrit gemaakt en verkocht.

Matthias De Win
testimonial.png
Grote keuze, deskundige uitleg en vriendelijke mensen...Wordt daar een tevreden klant.

Johan Stals
testimonial.png
Mooi en groot assortiment aan fietsen. Zeer fijne mensen die tijd maken om je de nodige uitleg te geven. Top service en kwaliteit.

Stefanie Smeets
VOEL JE THUIS IN ONZE FAMILIE
tekenlicht.png
Fietsen Gaethofs biedt meer dan 500m² showroom op 3 locaties met een ruime keuze aan bakfietsen.
filiaal-herk-de-stad.png
logowit.png
Pastorijstraat 7 
3540 Herk-de-Stad
+32 (0)13 44 15 20

info@gaethofs.be
Fietsen Gaethofs Herk-de-Stad
filiaal-genk.png
logowit.png
Fietsen Gaethofs Genk
Nieuwstraat 39 & 50 
3600 Genk
+32 (0)89 35 24 50

genk@gaethofs.be
hasselt.png
Fietsen Gaethofs Hasselt
logowit.png
Gelatineboulevard 5 bus 03 
3500 Hasselt
+32 (0)11 96 34 84

hasselt@gaethofs.be
MEER DAN ALLEEN DE LENING VAN JE FIETS
tekendonker.png
bedrijfsfietsen.png
Je hebt een leuke fiets gezien maar je weet niet of dit de juiste maat is… Kom even bij ons langs en wij zullen samen met de jou de nodige tijd nemen om de juiste maat te bepalen.
BIKEFITTING
zorgeloosfietsen.png
FIETSLEASING
Ben jij het filerijden en de parkeerstress beu? Misschien is de bedrijfsfiets dan wel dé mobiliteitsoplossing voor jouw bedrijf! 
fietsmaatbepalen.png
FIETS OP AFBETALING
De aankoop van een elektrische fiets vaak een stevige aankoop. Je kan via ons een KBC fietslening afsluiten voor elk type fiets. 
fietslening.png
ONDERHOUDSPAKKETTEN
Voorkom onnodige slijtage met onze gespecialiseerde onderhoudspakketten. Bij ons vind je op maat gemaakte pakketten die jouw fiets in topconditie houden.
bottom of page