top of page
FONS
tekenlicht.png
fons-logo.png

Bij Fietsen Gaethofs zijn we trots om FONS fietsen te presenteren, exclusief ontworpen met de vrouwelijke fietser in gedachten. Wij geloven dat elke vrouw uniek is, en daarom verdient elke fiets een persoonlijke touch. Met FONS is de perfecte pasvorm geen optie, maar een standaard. Bij aankoop van jouw FONS fiets zijn een professionele bikefitting en zadelmeting altijd inbegrepen,

zodat je fiets net zo uniek is als jij.

Bij FONS staan we niet stil bij standaardisatie. Vergeet standaard afmontage, kleuren of seizoensgebonden modellen. Jouw FONS fiets is volledig aanpasbaar - van de configuratie en maat tot aan de techniek en kleur. Hierdoor is jouw fiets niet alleen een vervoersmiddel, maar een verlengstuk van je persoonlijkheid en unieke stijl.

Het proces begint met jou. Samen verkennen we jouw wensen, rijstijl en fietsambities. 

Kies jouw favoriete kleuren en afwerkingen. Zodra je de fiets van je dromen hebt gevonden, starten we het bestelproces.

Ongeveer 4 weken later staat jouw unieke FONS fiets klaar. Bij het ophalen zorgen we samen voor de laatste finetuning, zodat je optimaal van je nieuwe aanwinst kunt genieten. En mocht je later nog aanpassingen wensen, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

 

Kies voor een FONS fiets bij Fietsen Gaethofs en ervaar het verschil. Wij zijn pas tevreden als jij helemaal blij bent met jouw nieuwe fiets. Ontdek vandaag nog jouw perfecte rit!

detail-group-215-images-362-91.jpg
ONTDEK ONZE MERKEN
tekenlicht.png
batavus.png
koga.png
brompton.png
moustache.png
cannondale.png
norta.png
cortina.png
pinarello.png
flyer.png
sparta_wit.png
isy.png
stromer.png
jguillem.png
tern.png
trek.png
urbanarro_logo.png
fons-logo.png
woom.png
bottom of page