top of page
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE LADIES RIDE
tekendonker.png
2.png

Doe Mee met Onze Gezellige Ladies Ride!

Als onderdeel van onze fantastische Ladies Week, nodigen we je uit voor een bijzondere fietstocht die je niet wilt missen. Op donderdag 18 april 2024, verzamelen we om 17:00 uur aan de ingang van Fietsen Gaethofs in Genk voor een gezellige rit door de prachtige omgeving. We mikken op een ontspannen tempo van maximaal 23 km/u, zodat iedereen comfortabel kan meefietsen en volop kan genieten van de omgeving.

Halverwege de route houden we een korte pitstop, waar je even kunt uitrusten en kunt genieten van een verfrissende sportdrank en een kleine snack, door ons voorzien. Het is de perfecte gelegenheid om andere fietsliefhebsters te ontmoeten en samen te genieten van de vrijheid op twee wielen.

Praktische Details:

  • Starttijd: We verzamelen om 17:00 uur aan de ingang van Fietsen Gaethofs Genk.

  • Eindtijd: De rit eindigt rond 21:00 uur, vol van nieuwe herinneringen en fietsvriendinnen.

  • Fiets: Je bent vrij om met je eigen fiets deel te nemen of een van onze speciaal voor dames ontworpen FONS-fietsen te lenen. Let op: het aantal FONS-fietsen is beperkt tot 13, dus vergeet je niet vooraf in te schrijven!

  • Veiligheid eerst: Vergeet niet je eigen helm en pedalen mee te nemen en zorg voor geschikte kledij voor deze avontuurlijke avond.

  • Inschrijving: Om alles vlot te laten verlopen, is inschrijving vooraf vereist. 

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een fantastische groep fietsende dames tijdens onze Ladies Ride. We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en een onvergetelijke avond te beleven!

bottom of page