Overtuig jezelf met een testrit! Selling, repairing and loving bikes since 1982... 2 winkels in Herk-de-Stad & in Genk Veilig betalen met BANCONTACT & PAYPAL in onze webshop
Menu

Nieuws

Zondag 29/08 Shopdag

Zondag 29/08 is onze winkel te Genk (Nieuwstraat 39) uitzonderlijk geopend van 10u tot 16u: Kom zeker eens langs en ontdek ons groot assortiment e-bikes en speed-pedelecs! Diezelfde zondag ben je eveneens welkom op het Thor-Park (André Dumontlaan 67 te Genk) voor het Stromer Universe Event. Laat je persoonlijk adviseren door de Stromer medewerkers, wees één van de eerst..

Nieuwe maatregelen November 2020

Wij zijn er even tussenuit: onze winkel en werkplaats is gesloten tot en met 11 november Vanaf 12 november kan je weer bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud aan jouw fiets Voor vragen of inlichtingen contacteert u ons best via mail op info@gaethofs.be Of neem eens een kijkje op onze webshop via www.gaethofs.be Stay Safe! ..

Stromer ST5 Limited Edition - Bestel de jouwe nu!

De Stromer ST5 Limited Edition.  Nieuwe definitie van perfectie. De executieve onder de speed-pedelecs - in gelimiteerde oplage en volledig uitgerust. In stijl naar uw werk.  POWER: aan hoge snelheid onderweg. Het mag nog zo vroeg zijn, de ST5 Limited Edition presteert altijd. Met maximale power uit het achterwiel en de sportmodus voor extra versnelling als het moet. Probee..

STROMER Universe Public Day

Get the Stromer Smile! Ontdek de nieuwe modellen van Stromer op de publieksdag van het Stromer Universe Event en ervaar de voordelen en het rijplezier van deze fantastische Speed Pedelecs! Vind uw perfecte Stromer, test de modellen ter plaatse en rij als een van de eersten met de gloednieuwe ST2 Launch Edition met riemaandrijving! Overtuig uzelf van de voordelen van e-mobiliteit en voel het v..

5 jaar gratis fabrieksgarantie op de Koga E-nova en E-inspire

Koga biedt tijdelijk gratis 5 jaar fabrieksgarantie op de E-nova en E-inspire.  Deze verlengde fabrieksgarantie, op het volledige Bosch E-bikesysteem, is geldig van 7 april tot en met 6 juni 2020 op alle Koga E-Nova* en Koga E-inspire modellen.  Bij een extra garantieplan ben je verzekerd van vijf jaar volledige garantie op je nieuwe e-bike. GARANTIE OP DE HELE E-BIKE Alle mech..

Fietsen Gaethofs Cadeaukaart

Ontdek onze Fietsen Gaethofs cadeaukaart! Koop  nu een cadeaubon en spendeer hem later! Maak iemand gelukkig met wat extra fietsplezier of doe gewoon jezelf een pleziertje... Bovendien steun je jouw favoriete fietsenwinkel ;-) in deze moeilijke tijden.  Hoe werkt deze cadeaubon? Jij kiest het bedrag dat er komt op te staan Jij schenk het kaartje aan een fietsfanaat of houdt..

10 tips voor de aankoop van een e-bike

De e-bike of elektrische fiets wordt steeds populairder. Bijna de helft van alle verkochte fietsen in Vlaanderen is een e-bike en bovendien worden de bestuurder als maar jonger. Zo is meer dan één derde van de e-bikerijders jonger dan 50 jaar. Vooral in het woon-werkverkeer wint deze fiets aan populariteit. Logisch, gezien dat meer dan de helft van de Belgische werknemers op minder d..

Minimale dienstverlening voor dringende herstellingen

UPDATE: ondertussen zijn we weer open volgens onze normale uurregeling De maatregelen opgesteld door de overheid om de verdere verspreiding van coronavirus (Covid-19) tegen te gaan, veranderen continue daarom houden wij jullie graag op de hoogte van onze huidige dienstregeling.  Onze winkel blijft gesloten en maar wij zijn steeds digitaal bereikbaar om een antwoord te bieden op jul..