Overtuig jezelf met een testrit! Selling, repairing and loving bikes since 1982... 2 winkels in Herk-de-Stad & in Genk Veilig betalen met BANCONTACT & PAYPAL in onze webshop
Menu
5 jaar gratis fabrieksgarantie op de Koga E-nova en E-inspire

5 jaar gratis fabrieksgarantie op de Koga E-nova en E-inspire

Koga biedt tijdelijk gratis 5 jaar fabrieksgarantie op de E-nova en E-inspire. 
Deze verlengde fabrieksgarantie, op het volledige Bosch E-bikesysteem, is geldig van 7 april tot en met 6 juni 2020 op alle Koga E-Nova* en Koga E-inspire modellen. 

Bij een extra garantieplan ben je verzekerd van vijf jaar volledige garantie op je nieuwe e-bike.


GARANTIE OP DE HELE E-BIKE

Alle mechanische en elektrische onderdelen van je E-bike vallen onder het verlengde garantieplan (slijtageonderdelen uitgezonderd). Indien er een onderdeel van jouw e-bike kapot gaat door een materiaal- of constructiefout, wordt je e-bike kosteloos gerepareerd. Je hoeft dan niets te betalen voor de gebruikte onderdelen. 


OOK GARANTIE OP DE BATTERIJ

De batterij is één van de belangrijkste onderdelen van je e-bike. Daarom valt een defect van de batterij vanzelfsprekend ook onder de verlengde garantie. 

 

ONDERHOUD

Iedere e-bike heeft onderhoud nodig. Om het garantieplan in stand te houden, is het van belang om je e-bike goed te onderhouden. Wij vragen je dan ook omm de e-bike ieder jaar, of iedere 4000 kilometer (wat zich eerder voordoet) voor regulier onderhoud aan te bieden. 

Download hier de garantievoorwaarden.

*niet van toepassing op de Koga E-nova EVO