Overtuig jezelf met een testrit! Selling, repairing and loving bikes since 1982... 2 winkels in Herk-de-Stad & in Genk Veilig betalen met BANCONTACT & PAYPAL in onze webshop
Menu

Onze Merken

Wij zijn trots op de merken die wij verdelen. Wij kiezen zeer bewust voor onze verschillende leveranciers omdat wij overtuigd zijn van hun aanbod, innovativiteit en service. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten dus deze lijst durft wel eens wijzigen. Zoek je een specifiek fiets of accessoire van onderstaande merken, maar vind je deze niet terug op onze website of in onze showroom in Herk-de-Stad en Genk? Bel of mail ons en wij gaan samen met jouw op zoek naar jouw favoriet model!

Je vindt bij ons fietsen van Batavus - BNBbike - Brompton - Cannondale - Cortina - Flyer - Frogbikes - Haibike - I:sy - JGuillem - Koga - Moustache - Norta - Pinarello - Sparta - Stromer - Tern - Urban Arrow - Victoria ...


Batavus

Batavus FinezFietsen doe je samen, je hele leven. Je eerste meters zonder zijwieltjes. Daarna helemaal zelf naar school en weer later met een vriendje of vriendinnetje achterop. Onderweg naar je nieuwe baan of tijdens een vakantie de heuvels af in binnen- en buitenland. Veilig met je kindje voorop of samen lange tochten maken. Je fiets groeit met je mee tijdens alle levensfasen. Batavus is een echt familiemerk en groeit daarom met je mee. En, verschillende mensen, verschillende wensen. Wat het ook is waar jij waarde aan hecht: je fiets moet aansluiten bij jouw manier van leven. Batavus denkt hierover na. Al sinds 1904. Voor de ontwerpers van Batavus is maar een ding belangrijk: jou optimaal laten genieten van je Batavus. Zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk. Ze hebben al deze kenmerken in verschillende gradaties in onze fietsen verwerkt. Omdat een goede fiets ook mooi mag zijn. En omdat bij een trendy fiets veiligheid net zo belangrijk is als bij een comfortabel model. Zo heeft elke fiets zijn eigen karakter en is er altijd een fiets die bij jou past. Of je nu net vier bent en voor het eerst naar school gaat, een sollicitatiegesprek hebt, of samen op fietsvakantie gaat. Fietsen doe je samen, met plezier. Al ruim een eeuw maken zij fietsen vanuit hun  fabriek in Heerenveen. Sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee jij zorgeloos de weg op kunt. Wat maakt fietsen zo leuk? Voor de een is het dat het je vrijheid geeft. Snel even naar de stad, op pad in de omgeving op je vrije dag, of lekker lang toeren. Dat is genieten! Voor de ander gaat het om het comfort van een fiets. Want naast veiligheid besteden we veel aandacht aan comfort, verkregen door bijvoorbeeld verstelbare onderdelen waardoor je de perfecte zithouding voor jezelf kunt creëren. Ideaal! Voor een derde maken juist het design en innovaties het verschil. De allernieuwste snufjes en trends verwerkt in je fiets, dat is toch super? Kortom, iedereen geniet op zijn eigen manier van fietsen. Zij besteden ook veel aandacht aan de styling en het design van hun fietsen. Hun stylistes en ontwerpers bezoeken veel beurzen en presentaties waarin de laatste trends op het gebied van kleuren en prints worden gepresenteerd. Batavus fietsen zijn daarom qua styling en design helemaal van deze tijd. Met eigentijdse materialen, trendy kleurcombinaties en fraaie details in de afwerking is een Batavus fiets een verrijking van je leven. Omdat elke fiets zijn eigen karakter heeft, is er altijd een Batavus die perfect bij jou past. Ook inspireren ze je graag met leuke accessoires voor je fiets, zoals tassen, manden, sloten en kinderzitjes.
Naar de website van Batavus >>
 

BNBbike

BNB fietsen, recht toe, rechtaan fietsen. De kinderfietsen van BNBbike zijn robuuste fietsen van Belgische makelij. Van stoere jongensfietsen tot romantische meisjesfietsen. Kwalitatieve kinderfietsen waarmee jouw kids uren fietsplezier beleven en perfect voor een veilig rit naar school, de jeugdbeweging, hun wekelijkse sportactiviteiten en die leuke gezinsrit in het weekend.
Naar de website van BNBbike >>

 


Brompton

"Het buitenbeentje van de vouwfietsen: op alle punten net zo goed als de fans beweren." De unieke Brompton vouwfiets is in 1975 door Andrew Richie in zijn flat in South Kensington, Londen, tegenover het Brompton Oratorium ontworpen en gebouwd. Brompton maakt zijn fietsen nog steeds in Londen, waar er 45.000 per jaar worden gebouwd. Brompton is hiermee de grootste fietsenfabrikant van het Verenigd Koninkrijk. De Brompton is ontwikkeld als een product dat het gevoel van onafhankelijkheid en vrijheid van mensen stimuleert. Dit concept staat nog steeds centraal bij alles wat ze doen. Als mensen denken hoe ze zich in de stad slimmer kunnen verplaatsen, willen we dat ze aan Brompton denken. Elke fiets wordt in hun fabriek in Londen door een ervaren specialist met de hand gelast. Zo is elke fiets extra sterk en uniek. Elke lasser wordt 18 maanden door Brompton getraind. De lassers zetten hun handtekening op elke fiets waar ze aan werken. Londen is een stad vol iconen en Brompton is er daar één van. Het bedrijf is uniek in de wereld van de fietsenfabrikanten. Een Brompton is net zo typisch Londen als een dubbeldekker, de Underground, de Big Ben of de London Eye: innovatief, met vakmanschap gebouwd en met een lange levensduur. De fietsen van Brompton vind je binnenkort in ons filiaal te Genk. 
Naar de website van Brompton >>


Cannondale

Het was 1971: een jaar waarin de wereld snel begon te veranderen met een opwindende nieuwe geest van digitale uitvinding, creativiteit en verbeeldingskracht, samen met een wereldwijde drang naar een nieuw doel. Een nieuwe dag. En toch was fietsen nog steeds erg traditioneel, zeer conventioneel, in overeenstemming met een soort regelboek: de oprichters van Cannondale waren van mening dat er een betere manier moest zijn. Dus hebben ze het regelboek gedumpt, zijn een nieuwe weg ingeslagen en hebben een nieuwe manier gecreëerd. Vanuit een werkplaats in Connecticut begon Cannondale  met het revolutioneren van fietsen, voor iedereen. Ze namen niets aan, ze herhaalden en herhaalden en vanaf de eerste dag hebben ze gewerkt aan baanbrekende materialen, ergonomie en technologie, en sindsdien hebben ze niet meer teruggekeken. Ze kondigden aluminium- en carbon productie aan terwijl alle anderen vastzaten aan staal, ze schudden de ophanging op met enkelzijdige vorken, ontwierpen ongelooflijke frames en producten die het racen opnieuw uitvonden en creëerden bekroonde fietsen die mensen hielpen verder te komen. Mensen hebben hen gek, belachelijk en erger genoemd. En toch, vanaf het begin wisten ze wat we deden, het voelde goed en het was een verdomd opwindend gezicht - deze unieke passie voedde hun eindeloze drive om iconische fietsen te maken die gewoon beter zijn. Fietsen die jouw rit beter maken. Waar je ook rijdt, wat je ook rijdt, gooi het regelboek weg en laten we samen rijden.
Naar de website van Cannondale >>
 

Cortina

Sterk, betrouwbaar én mooi. Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk!  Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat.
Naar de website van Cortina >>
 

Flyer

De e-bike specialist. De FLYER e-bikes worden ontwikkeld, geproduceerd en verkocht door het bedrijf FLYER AG. Het traditionele Zwitserse merk FLYER is de afgelopen jaren sterk gegroeid. FLYER AG (tot eind 2018 nog Biketec AG) werd opgericht in 2001 en nam de FLYER-activiteiten over van zijn voorganger BKTech AG. De groei van het bedrijf maakte in 2009 een overstap van de vestiging in Kirchberg naar een nieuwe locatie in het Zwitserse Huttwil noodzakelijk. De maximale productiecapaciteit bedraagt 400 FLYER e-bikes per dag. Met meer dan 200 medewerkers is FLYER AG de grootste werkgever in de regio. Het bedrijf heeft de volgende dochterondernemingen: FLYER Service GmbH in Filderstadt (Duitsland), FLYER Bikes Austria GmbH in Bad Goisern (Oostenrijk) en FLYER Benelux B.V. in Beverwijk (Nederland). Als pionier heeft FLYER AG sinds het begin van de jaren negentig met de FLYER e-bike een schat aan ervaring verzameld en een aanzienlijke impact gehad op en bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen in de e-bike-sector. Deze knowhow is geïntegreerd in alle dagelijkse activiteiten van het bedrijf. In Zwitserland is FLYER AG marktleider op het gebied van e-bikes. Een kwarteeuw pionieren, een kwarteeuw e-bikegeschiedenis. Al 25 jaar ervaren fietsers de voordelen van FLYER, in allerlei situaties: in het dagelijks leven, in het woon-werkverkeer, in de vrije tijd, op vakantie en tijdens het sporten. Met de fietsen van FLYER gaat u altijd snel, veilig en stijlvol op pad.
Naar de website van Flyer >>


Frogbikes

Jerry & Shelley Lawson richtten in 2013 Frog Bikes op. Het was een vruchteloze fietstocht voor hun eigen twee kinderen die hen inspireerde om hun zakelijke carrière achter zich te laten en fietsen te maken speciaal voor kinderen. Terwijl ze begonnen met het creëren van hoogwaardige, lichtgewicht en betaalbare kinderfietsen, werd Frog Bikes geboren. Zeven jaar later en Frogs kindgerichte aanpak heeft hen wereldwijde lof opgeleverd; brancheprijzen voor innovatie en design, een bekroonde fabriek, ongeveer 1.800 retailers wereldwijd en bloeiende partnerschappen. Samen met Brunel University & gerenommeerde fietsingenieur Dimitris Katsanis (van Team GB Olympic fame); hebben ze het denken achter het ontwerp van kinderfietsen hervormd. Al hun fietsen zijn ontworpen met het kind in gedachten. In samenwerking met bewegingswetenschappers van de Brunel University passen ze onze frames en componenten voortdurend aan. Het hoofd R&D, Dr. Tom Korff, legt uit: “Onze fietsen zijn geen verkleinde fietsen voor volwassenen, aangezien kinderen geen miniatuurvolwassenen zijn. Bij Frog zetten we het kind centraal en ontwerpen we onze fietsen rond de unieke anatomie van het kind en zijn / haar unieke behoeften ". Alles, van de fietsgeometrie tot de hoogwaardige componenten, is vakkundig ontworpen en geselecteerd om de reis van een kind zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Functies zoals verstelbare remmen en onze add-on voor de stuurpen bieden ruimte voor groei, terwijl de kortere cranks, het verkleinde stuur en de gemakkelijk bereikbare remhendels het comfort bevorderen, zodat ze verder en sneller kunnen reizen.
Naar de website van Frogbikes >>
 

Haibike

Ontdek een wereld vol nieuwe mogelijkheden. Bij fietsen draait alles om vrijheid, moed, passie en het plezier van ontdekken. Haibike wil mensen ertoe aanzetten dag en nacht hun grenzen te verkennen en te verleggen, bergop en bergaf. Ongeacht je vaardigheidsniveau of rijstijl, Haibike heeft een fiets die perfect is voor jou! Wat hen drijft, is de dagelijkse uitdaging, niet alleen om bij te blijven, maar altijd om te innoveren en een stap voor te zijn. Met deze visie ontwikkelen ze al bijna 25 jaar fietsen voor verschillende rijders en verschillende behoeften. Achter hun producten staat Duitse technische precisie gecombineerd met onvermoeibare inventiviteit. Van hun Intube-batterijconcept tot hun eerste complete eBike-systeem, Haibike staat voor innovatie en kracht: WE ARE ePERFORMANCE! In 1995 werd Haibike opgericht in de kleine Duitse stad Schweinfurt. Deze sportieve fietsen werden in het begin nog aangeboden onder de naam van hun moedermerk Winora, maar werden al snel Haibike. In de komende 15 jaar ontwikkelde het merk nieuwe modellen en ging verder, zowel visueel als technisch.
Naar de website van Haibike >>


I:sy

Ride it! Love it! Om perfecte rijeigenschappen te creëren, is de i:SY op een heel bijzondere manier geconstrueerd.  Om dit te ervaren is er maar één manier: Rijden! Eén framehoogte voor (bijna) iedereen. De i: SY heeft een frame van één maat. De perfect doordachte geometrie maakt het mogelijk. Het frame "groeit" in lengte en past daarom op drivers van 150 cm tot 190 cm lang. Een lager zwaartepunt en de brede ballonbanden maken de i: SY veilig. Voorzichtige en onervaren chauffeurs voelen zich onmiddellijk op hun gemak op de i: SY. Het stijve frame maakt de i: SY extreem stabiel, zelfs met bagage voor en achter. Het is daarom ook perfect geschikt voor lange fietstochten. Optimale vermogensafgifte bij rechtop zitten dankzij de vlakke zithoek van de i: SY. De kracht werkt op de pedalen bij het trappen van achteren. Dat voel je duidelijk - niet alleen op de berg. De aangepaste overbrengingsverhouding zorgt natuurlijk voor een normale cadans zoals bij een klassieke 26 of 28 inch fiets. Het compacte 20-inch ontwerp overtuigt de i: SY met zijn kleine voetafdruk en hoge draagbaarheid. Dankzij de Speed ​​Lifter Twist kan het stuur 90 ° worden gedraaid zonder gereedschap en opvouwbare pedalen. Hij is compact en praktisch. De brede ballonbanden zorgen voor veercomfort met uitstekende roleigenschappen. In combinatie met het lage zwaartepunt van de i: SY heb je gegarandeerd veilig rijplezier, zelfs op bos- en grindpaden. De kleine en lichte 20 "wielen zorgen voor een onverwacht hoge acceleratie. Bekroond unisex-ontwerp en een duidelijke framevorm met diepe instap en handgreep zorgen voor acceptatie door zowel bestuurders. Verwacht het onverwachte - ervaar maximaal rijplezier met i: SY. Ik beloof het!
Naar de website van I:sy >>
 

JGuillem

Gone Riding. Het was Jan-Willem Sintnicolaas’ passie voor het fietsen die hem er uiteindelijk toe bracht om fietsen te gaan ontwerpen. 15 jaar geleden startte hij vanaf nul in zijn garage en begon hij van zijn passie werkelijkheid te maken door Van Nicholas te ontwikkelen tot een alom gerespecteerd merk. Na verloop van tijd verliet Jan het bedrijf en verhuisde hij met zijn familie van Nederland naar Mallorca. Vanwege het landschap, de cultuur en het prachtige klimaat. Maar zeker ook vanwege de verbazingwekkend vloeiende, golvende wegen die zich zo lenen voor het fietsen. Het was daar, na de lente- en zomermaanden en na duizenden kilometers fietsen, zowel alleen als met nieuwe vrienden, dat Jan's passie voor het ontwerpen van fietsen weer bezit van hem nam. Deze keer kan Jan putten uit een nog diepere bron van persoonlijke ervaring. Deze keer ontwerpt hij voor de echte renners, zoals hijzelf, die op zoek zijn naar meer diepgaande ervaringen en die willen delen. Deze keer is het echt persoonlijk. Een feit dat tot uiting komt in de naam van het bedrijf. De naam waaronder de inwoners van Mallorca hem kennen. 100 jaar garantie. Jan is er stellig van overtuigd dat Titanium het beste materiaal is om fietsen mee te bouwen. Het is een toewijding die net zo sterk is als de frames die hij ontwerpt. Hij wil alleen ontwerpen met dit unieke metaal. En voor elke rijstijl maakt hij maar één, perfect voor dat doeleinde geschikte fiets. Een frame van J.Guillem is gebouwd voor oneindig veel uren rijplezier en gaat een leven lang mee. Niet voor niets zit er een garantie van 100 jaar op tegen defecten in materiaal en fabricage. Wat ook uniek is, is dat elke stijl van de frames vernoemd is naar een plek in Mallorca die speciaal is voor Jan, met de gps-coördinaten ervan.
Naar de website van JGuillem >>
 

Koga

Premium kwaliteit en service sinds 1974. Ontworpen én handgemaakt in Nederland. Door de actieve connectie met de wielersport is KOGA in staat om haar kennis, passie en toewijding om te zetten in superieure producten voor iedere fietsliefhebber. De designers en ingenieurs van Koga zijn experts in hun vakgebied. Ze zijn zelf wild van fietsen en kunnen behoeften van consumenten doorvertalen naar geavanceerde producten en oplossingen. Door hun samenwerking met professionele wielersportteams zijn we in staat om onze fietsen tot in de puntjes te perfectioneren. Koga-fietsen zijn uitzonderlijk licht en glad afgewerkt, dankzij de naadloze integratie van componenten en onderdelen, en brengen professionele wielrenners naar de wereldtop. Een essentieel onderdeel van hun hoogwaardige productieproces is het vakmanschap van onze monteurs. Elke KOGA-fiets wordt door één monteur met de hand opgebouwd. Ze selecteren en trainen hun professionals op basis van hun vaardigheden en oog voor detail. Het resultaat is een fiets die is afgestemd op de wensen van fiets-connaisseurs. Bij elke KOGA-fiets zit een fietspaspoort met de naam en foto van de master mechanic die uw fiets heeft gebouwd. Elk frame, elk component en elk onderdeel is ontwikkeld om als één naadloos geheel te functioneren. Deze holistische aanpak resulteert in hoogwaardige kwaliteitsfietsen die tot in de kleinste details zijn geoptimaliseerd. Deze fietsen beschikken niet alleen over superieure rijeigenschappen met optimaal comfort en maximale controle, maar zien er ook nog eens strak en trendy uit. Het beste van twee werelden. Prototypes en eerste productiemodellen worden in hun eigen Quality Center getest door een toegewijd testteam dat gebruikmaakt van de modernste apparatuur. Alle nieuwe fietsen worden intensief getest onder echte gebruiksomstandigheden. Dit betekent dat elke KOGA-fiets die onze fabriek verlaat, 100% getest en gecontroleerd is en perfect functioneert. Bij Koga willen ze fietsen maken waar jij blij van wordt. Bij een vraag of serviceverzoek zullen we er alles aan doen om jou te helpen. Alles draait om onze klanten, zodat jij zorgeloos op pad kunt.
Naar de website van Koga >>
 

Moustache

Pour laisser la voiture au garage... Dat waren hun eerste woorden, hun eerste overtuiging toen ze Moustache oprichtten, verschillende jaren geleden. Ze zijn 9 jaar later nog altijd even toepasselijk, maar ze dachten niet dat ze zo veel auto’s in de garage konden houden. Het hoofdkantoor van Moustache is gevestigd in de Vogezen in Frankrijk, de thuis van de herinneringen uit hun kindertijd, hun families en hun waarden. Ze zijn er vast van overtuigd dat de kracht van het bedrijf in de eerste plaats wordt gevormd door hun werknemers. Na de oprichting door twee fietsfanaten die gek genoeg waren om aan een dergelijk avontuur te beginnen – Manu (ontwikkeling) en Greg (verkoop) – werken er momenteel meer dan 80 mensen aan de ontwikkeling en productie van onze fietsen. In 2015 ontworpen ze de Samedi 27 Xroad, voor dagelijks gebruik tijdens de week, om naar het werk te fietsen of te gaan winkelen… maar ook om tijdens het weekend of ‘s avonds te genieten van een verbluffende trail die u brengt waar u wil. Het is aan u om op ontdekking te gaan, u te laten gaan en te genieten! Hun eerste gamma bestond uit 7 modellen. Het gamma bestaat ondertussen uit meer dan 55 fietsen, allemaal ontworpen met zorg, passie en overtuiging! 55 manieren om plezier te beleven! 55 goede redenen om de fiets te nemen en de auto in de garage te laten! Moustache is er vast van overtuigd dat e-bikes een ongelooflijke kans zijn voor de toekomst van het fietsen! Wij geloven dat ze een uitstekend alternatief zijn voor de auto. Een hoogwaardige e-bike kan voor geluk zorgen, of het nu in een stadsomgeving is, voor ontspannen ritjes of meer intens fietsen. Het is een zekere visie op de e-bike. Een andere, moderne, innovatieve en hoogwaardige visie. Het is de wil om de nadruk te leggen op de fietser, hem centraal te stellen tijdens ons denk- en ontwikkelingsproces. Het is de wil om fietsen aan te bieden die zowel uniek als aantrekkelijk zijn, door een combinatie van ontwerp, comfort en gebruiksgemak. Moustache is ook een loopfiets om te leren fietsen. Het is de enige fiets zonder elektrische trapondersteuning, maar voor hen is het een van de belangrijkste fietsen in hun gamma: het is de eerste fiets, die fiets die de passie zal doen oplaaien bij de allerjongsten! Moustache is een gestructureerde verzameling met 12 families om tegemoet te komen aan alle verschillende fietsbehoeften: stadsfiets, hybride fiets, racefiets, mountainbike en kinderfietsen, zodat u de Moustache kunt vinden die het best bij u past!
Naar de website van Moustache >>
 

Norta

Norta staat voor puur fietsplezier. De passie voor fietsen zit al drie generaties lang verweven in ons DNA. Als je meer dan 90 jaar ervaring en vakmanschap combineert met de meest vooruitstrevende technologie, zijn topproducten het resultaat. Norta beschikt over een moderne, flexibele lakstraat en de laatste snufjes in de productie van wielen. Onze grootste troef is onze knowhow in framebouw. Dat uit zich in een onberispelijke kwaliteit. Permanente innovatie en doorgedreven investeringen maken dat Norta altijd vooroploopt op de wetgeving rond kwaliteit en productaansprakelijkheid. De befaamde Norta-kwaliteit wordt gemeten aan de hand van opgelegde kwaliteits- en veiligheidsnormen. Niet alleen bij ons in de fabriek, maar ook door een onafhankelijk Duits labo. Uw voordeel? Een degelijke fiets, technisch vooruitstrevend en met veel zorg gebouwd. Zodat u vele jaren lang onweerstaanbaar kunt fietsen.
Naar de website van Norta >>


Pinarello

Giovanni Pinarello, of "Nani" zoals zijn vrienden hem noemen, werd geboren in Catena di Villorba op 10 juli 1922 tijdens een moeilijke naoorlogse periode in Italië. Hij was de achtste van twaalf kinderen. Vanaf 1946 drukt Giovanni zijn stempel op de wielerwereld. In 1952 bereidt Giovanni zich voor op de Giro d'Italia-winst, maar op het allerlaatste moment moet hij zijn plek geven aan de jonge Pasqualino Fornara, die net was ontslagen bij het Fausto Coppi-team Bianchi. Zo begint Giovanni's droom, het bouwen van 100% handgemaakte fietsen in een werkplaats dichtbij huis. In 1975 geniet Pinarello van zijn eerste overwinning in de Giro d'Italia, waarmee een decennium van grote tevredenheid wordt geopend. In 1988 komt zijn jonge zoon Fausto in de zaak en naast de eerste Tour de France-overwinning met Pedro Delgado. Fausto Pinarello ook wel bekend als ‘FP’. Op zijn twintigste bereikt Fausto volwassenheid: Giovanni ziet zijn groei en begint een deel van zijn verantwoordelijkheden bij het runnen van het bedrijf te delegeren. Pinarello in jaren van totale overheersing in de fietswereld. In de volgende jaren begint de Pinarello-fabriek in Treviso om de twee jaar succesvolle modellen te produceren, wat een beslissende groei betekent in de status van de Treviso-fietsfabrikant in de sector.
Naar de website van Pinarello >>
 

Sparta

De beste e-bikes van Nederland. De experts zijn het erover eens. Sparta heeft de beste e-bikes van Nederland. Prijswinnend op design en prestaties. 100 jaar innovatie sinds 1917, al jarenlang zorgt Sparta voor opschudding in de fietsenbranche. Met de introductie van de Smart e-bike als meest recente wapenfeit. Met een Smart e-bike fiets je een nieuw tijdperk binnen. Jouw tijdperk. Door de stad, naar huis, naar je werk, naar vrienden. Tegen de wind in of met de wind in de rug. Er zijn geen barrières meer. Ga waar je wilt, wanneer je dat wilt en hoe je dat wilt. Zo krachtig voelt revolutionaire innovatie op twee wielen. Welkom in de toekomst! Het grote verschil tussen een e-bike en een Smart e-bike? Smart is écht smart. Zo voelt het om altijd verbonden te zijn. Ontdek hoe smart ook echt smart is. Van diefstal voorkomen tot precies weten hoeveel  calorieën je verbrandt tijdens je fietstocht. Zó werkt het. Of je een kort ritje door de stad maakt of er op een zonnige dag op uittrekt. Met de weergaloze power van een Smart e-bike kom je overal. De nieuwste generaties accu’s brengen je steeds verder. Zonder zweet en zonder files.
Naar de website van Sparta >>
 

Stromer

Drive the difference. Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de stedelijke mobiliteit. Met nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden beantwoorden we de uitdagingen van het stadsverkeer: ze ontwikkelen krachtige speed pedelecs met geïntegreerd design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen. Gemaakt voor woon-werkverkeer en voor op de weg, maar vooral voor de mensen die ermee rijden. Ze vormen de toekomst van mobiliteit. Met meer rijplezier, efficiëntie en levenskwaliteit. Mobiliteit betekent vrijheid. Daarom maken ze hun fietsen geschikt voor onze groeiende steden. Voor een flexibele, verbonden en efficiënte vooruitkomen. Met bikes die hun tijd een wiellengte voor zijn. Stromer ontwikkelt de beste speed pedelecs. En inspireren de mensen die ze elke dag gebruiken. Deze claim geldt voor elke Stromer-bike, van het frame tot de software. Daarom hebben zij zich vanaf het begin gespecialiseerd in speed pedelecs. De Stromer-campus in de buurt van Bern is daarom niet alleen een assemblage, maar ook een ontwikkelingslocatie. Zij leveren Swissness, enthousiasme en partnerschap. Zij zijn pas tevreden met 120 procent. En die geven ze met hart en ziel. Voor hun producten, voor hun klanten en voor ons milieu. Ze zien zichzelf als een partner – zowel in hun team als voor de rijders van hun e-bikes. Hun belangrijkste drijfveer: de liefde voor hun product. Zij schrijven e-bike-geschiedenis. Met hun aanpak zijn ze niet alleen pioniers op het gebied van e-bike-technologie, ze hebben ook een teer punt aangeroerd: binnen korte tijd hebben hun e-bikes steden en harten wereldwijd veroverd. Ze zijn marktleider geworden in acht markten. En vertegenwoordigd in elf anderen. Waar zij echter bijzonder trots op zijn: meer dan 70.000 Stromers zijn elke dag onderweg – en het worden er steeds meer.
Naar de website van Stromer >>


Tern

Bij Tern werken ze aan een duurzame toekomst, gebaseerd op de kernovertuiging dat de fiets - het ultieme hoogefficiënte voertuig - centraal staat in die visie. Elke actie die ze ondernemen is terug te voeren tot deze enkele, eenvoudige basis. Tern bouwt fietsen met het oog op het veranderen van de wereld. Of in ieder geval de manier waarop mensen zich verplaatsen. Hun fietsen brengen alles samen wat mensen nodig hebben om minder te rijden en meer te rijden. Het bedrijf werd vernoemd naar een kleine, lichtgewicht vogel die voor het leven paren en het wereldrecord voor de langste migratie heeft. Een engagement voor duurzaamheid staat centraal in wie ze zijn. Ze zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun impact om het milieu te verminderen, zoals het minimaliseren van verpakkingen, het specificeren van gerecycled karton en het verminderen van het gebruik van schadelijke chemicaliën zoals chroom. Een van hun favoriete motto’s is: “richt hoog en richt dan nog hoger”. Ze ontwerpen producten met het oog op functionaliteit en langdurige duurzaamheid. Maar ze vinden het uiteraard niet om erkenning krijgen van internationale topdesign- en innovatieprijzen. Ze kiezen ervoor om nieuwe paden te bewandelen om functies aan te bieden die het dagelijks fietsen handiger en comfortabeler maken. Soms vereist dat een beetje hulp van anderen want samenwerken loont!
Naar de website van Tern >>


Urban Arrow

Bij Urban Arrow willen ze koploper zijn in stedelijke mobiliteit. Hun designfilosofie is helder en gewaagd: always ahead. Ze passen deze filosofie toe sinds de eerste Urban Arrow werd gemaakt in 2010. Met als doel om het stedelijke voertuig van de toekomst te bouwen, zijn ze begonnen met het ontwerpen van een elektrische bakfiets die je nooit in de steek laat en makkelijk te hanteren is in het verkeer. Robuust, maar wendbaar. Duurzaam en toch licht. Het resultaat is hun iconische aluminium frame. Na meerdere jaren van optimalisatie zijn we er trots op dat dit ontwerp in essentie hetzelfde is gebleven. We begrijpen dat je behoeften en die van je gezin na verloop van tijd veranderen. Daarom zijn alle Urban Arrows modulair. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen tussen verschillende voorframes.  Een box die groot genoeg is voor je kinderen, of misschien een compactere uitvoering. Alles is mogelijk. Net zoals je wensen, kan je fiets ook veranderen. We willen dat steden mooi en leefbaar blijven. Daarom definiëren ze bij Urban Arrow een compleet nieuwe transportcategorie: Smart Urban Mobility. We zien hoe straten overbelast raken en tegelijkertijd zien we de groeiende behoefte om luchtvervuiling (snel) tegen te gaan. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëren we het ultieme voertuig om alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen - en daar voorbij. Schoon, veilig, stijlvol en snel.
Naar de website van Urban Arrow >>
 

Victoria 

Onderweg naar de perfecte fiets. Victoria is een betrouwbare partner vóór, tijdens en ook na de aanschaf van je Victoria-fiets. Hun producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit – voor de productie van onze fietsen worden uitsluitend hoogwaardige onderdelen gebruikt. En daardoor zijn Victoria fietsen uitermate duurzaam en betrouwbaar. Victoria is een traditioneel merk. Het merk Victoria gaat terug tot 1886 en dankzij hun voortdurende streven naar innovatie in al die jaren en onze knowhow, ben je bij hen en bij ons verzekerd van een deskundig advies. Zij hebben voor ieder gebruik een geschikt model. Ongeacht of je een fiets zoekt voor gebruik in de stad, voor het maken van een avontuurlijke trektocht of een fietsvakantie. Victoria fietsen onderscheiden zich al jaren in verschillende testen en tijdschriften. Soms als testwinnaar, soms met de titel beste prijs/kwaliteit verhouding. Hun producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, zij gebruiken uitsluitend hoogwaardige componenten bij de productie van onze fietsen. Daardoor bieden zij u lange levensduur en betrouwbaarheid.
Naar de website van Victoria >>