top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

DE LIJN MEDEWERKERS: LEASE JE FIETS HIER!


Beste medewerkers van De Lijn!

We hebben geweldig nieuws voor jullie allemaal! Binnenkort krijgen jullie de kans om een fiets te leasen, waardoor jullie op een duurzame en gezonde manier naar het werk kunnen komen. Bij Fietsen Gaethofs staan we klaar om jullie te begeleiden in jullie zoektocht naar de perfecte fiets.

Waarom kiezen voor een fietslease?

Niet alleen dragen jullie bij aan een groenere toekomst door te kiezen voor een milieuvriendelijk vervoersmiddel, maar jullie genieten ook van voordelen zoals onderhoud, verzekering en pechbijstand. Bovendien is fietsen goed voor de gezondheid én bespaart het op lange termijn kosten.

Hulp bij de fietskeuze

Bij Fietsen Gaethofs begrijpen we dat de keuze van een fiets een persoonlijke en belangrijke beslissing is. Daarom staan onze experts klaar om jullie te helpen bij het vinden van de ideale fiets die perfect past bij jullie behoeften en voorkeuren. Wisten jullie dat we meer dan 30 demofietsen hebben staan die vrijblijvend getest kunnen worden?

Of het nu gaat om een elektrische fiets voor langere afstanden of een sportieve stadsfiets, wij hebben voor elk wat wils!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat jullie klaar zijn om de weg op te gaan en te genieten van de voordelen van fietsen naar het werk.


Inez Gaethofs | Fietsen Gaethofs

Comentarios


bottom of page