top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Deal van de maand: 15% korting op de Cannondale Scalpel HT

Eén van de snelste, meest geavanceerde hardtails ooit!

Dit is een pure XC-machine: een ultralichte, racegeoriënteerde machine voor rijders die op zoek zijn ultieme efficiëntie en snelheid.

De award-winning Scalpel HT is een race-hardtail die méér te bieden heeft. Meer van alles wat een hardtail zo briljant maakt – die explosieve aanzet, dat verderlichte gevoel gevoel bergop, plus een klein beetje extra. Een compleet nieuw soort XC-hardtail!

Een beetje meer grip op de limiet. Een beetje meer demping op ruw terrein. Meer balans in de handling en heel veel meer controle in de afdalingen. Dit alles speciaal ontworpen om jou een voorsprong te geven op de meest kritieke momenten, de oh-shit-momenten, de momenten die het verschil maken tussen podium en jodium.

Superlicht (natuurlijk)

Het is een cross-country hardtail. Natúúrlijk is 'ie licht. Sterker nog, met een frame van slechts 895 gram is de Scalpel HT een van de lichtste hardtails ter wereld. Maar dat is niet alles


Unieke Race-geometrie

De balhoofdhoek meet een luie 66.5°, wat je de stabiliteit en controle geeft om elke afdaling te nailen. De zitbuishoek meet een steile 74.5° voor extra power bergop. En dan is er nog ons Proportional Response Design: hoe groter het frame, hoe langer ook de achtervork. Hierdoor zit je als fietser (welke maat dan ook) precies midden tussen de wielen, met optimale handling en grip als resultaat.


Er is ook de niet-zo-hardtail

Flexzones in de liggende achtervork zorgen samen met de lage staande achtervork voor extra demping, waardoor je meer controle hebt, minder snel moe wordt en langer en harder kunt racen.


Deze kanjer scoor nu met 15% korting (zolang de voorraad strekt), verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.


Comments


bottom of page