top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Deal van de maand: Cannondale Mavaro Neo 5+

De e-bike die van A naar B fietsen tot kunst verheft. Die functionaliteit koppelt aan plezier. Comfort aan mogelijkheden. En snelheid aan stijl. Simpelweg het beste vervoersmiddel. Movement That Moves You...

Cannondale Mavaro Neo 5+

Normaal gezien €4499,- nu voor 3599,-

Verkrijgbaar in 3 kleuren: Black Pearl, Candy Red of Cashmere

Verkrijgbaar in 3 maten: Small, Medium, Large

Actie geldig zolang de voorraad strekt…

Hoogtepunten

  • SmartForm C1 aluminium frame met lage instap: Het brede step-thru ontwerp van het frame maakt het voor iedereen gemakkelijk om op en af te stappen, terwijl het aluminium vakmanschap zorgt voor een robuuste, duurzame, vertrouwwekkende rit.

  • Lichte, scherp sturende HeadShok Fatty geveerde voorvork: Als het gaat om geveerde voorvorken voor stadsgebruik, staat de Headshok op eenzame hoogte. Hij is zo soepel, weegt zo weinig en stuurt zo nauwkeurig dat geen enkele andere vork in de buurt komt.

  • Geïntegreerde dagrijverlichting: naast een superheldere koplamp heeft de Mavaro Neo ook dagrijverlichting in de achterdrager en aan de voorzijde in het frame zodat je beter zichtbaar bent onder alle omstandigheden.

  • Bosch Active Line Plus 250W motor en 625Wh accu: Powerd by Bosch. De Bosch Active Line Plus-motor en de geïntegreerde 625Wh Powertube-accu bieden een stille en krachtige rijervaring. Met een koppel van 50Nm en een actieradius tot 170km rolt u door de stad en daarbuiten.

  • Shimano Deore 10-speed drivetrain met Hydraulische schijfremmen: geen enkel terrein is nog onbereikbaar met deze ideale allrounder

Zeer geschikt voor

De stad, de openbare weg


Gemaakt voor

Heerlijk comfortabel fietsen


Power met stijl

Functioneel modern uiterlijk, stijlvolle integratie en de allerbeste Bosch-aandrijfsystemen. Moeiteloze acceleratie, overtuigende veelzijdigheid en een bereik tot 120 km op één lading. Dit is grootstedelijk vervoer vanuit een compleet nieuw perspectief.


Zelfverzekerd vermogen.

Het zeer precieze stuurgedrag, een recht op rijpositie en intuïtieve veiligheidsvoorzieningen zoals ingebouwde intelligente dagrijverlichting, houdt Mavaro Neo je comfortabel in controle


Puur comfort.

Van het gemakkelijk op en af te stappen step-thru frame, tot de ongeëvenaard HeadShok-vork en gripvaste banden, alles op de Mavaro Neo is ontworpen om u de meest plezierige rit mogelijk te laten ervaren. Of het nu in de stad is, of op het platteland.


Meer weten?

Kom gerust langs in één van onze winkels!

Comments


bottom of page