top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Eurobike 2024: Een sneak peek naar de Stromer Limited Editions

Eurobike is hét evenement van het jaar voor de ebike-industrie. Begin juli waren we aanwezig om leveranciers en partners te ontmoeten. De Zwitserse fabrikant Stromer staat al jaren aan de top van de Europese speed pedelec markt. Tijdens Eurobike 2024 presenteert Stromer zijn indrukwekkende speed pedelec collectie in een uitgebreide en visueel aantrekkelijke stand. Ondanks eerdere speculaties onthult Stromer dit jaar geen nieuw model voor 2025 maar wel 3 Limited Editions. Wij stellen ze graag aan jullie voor.

De Stromer ST2 PINION en ST3 PINION zullen in 2025 beschikbaar zijn in een frisse nieuwe look! Deze Limited Editions worden uitgebracht in een opvallende tweekleurige variant, waardoor ze nog meer in het oog springen en je stijlvol op weg helpen.De ST5 verschijnt vanaf september 2024 in een spectaculaire Red Bull-editie! Deze unieke uitvoering is een echte eyecatcher en perfect voor iedereen die houdt van snelheid en stijl. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje op info@gaethofs.be en preorder jouw ST5 ARBR vandaag nog.

Wacht niet te lang, want deze Limited Edition wil je niet missen!
Wij kunnen niet wachten om de schitterende Limited Editions in onze winkels te mogen verwelkomen. Deze unieke modellen gaan zeker de show stelen en wij kijken er ontzettend naar uit om ze aan jullie te laten zien!Comentarios


bottom of page