top of page
 • Writer's pictureInez Gaethofs

Exclusief voor dames: Een week vol fietsen, techniek en plezierDit unieke evenement, speciaal ontworpen voor de fietsenthousiaste vrouw, vindt plaats op donderdag 18 april, vrijdag 19 april en zaterdag 20 april bij onze fietsenwinkel in het hart van Genk.


Voor drie dagen transformeren we de omgeving rond onze winkel tot een fietsparadijs waar de nieuwste FONS fietsen, zorgvuldig ontworpen met het oog op vrouwelijke fietsers, centraal staan.


Deze speciale dagen bieden je de unieke kans om vrijblijvend een selectie van onze prachtige FONS fietsen te testen. Met maar liefst 13 demofietsen in verschillende maten, is er voor elke vrouw een perfecte match te vinden.


We nodigen je uit om tussen 9.00 en 16.00 uur ons kleinschalig, maar uitdagend parcours te komen verkennen. Of je nu kleiner bent dan 1m58 of je trots uitstrekt tot 1m86, we hebben de perfecte FONS fiets voor je klaarstaan. Vergeet niet je eigen helm en pedalen mee te nemen en kleed je geschikt voor een avontuurlijke rit.


Mis deze kans niet om in stijl te trappen, je technische vaardigheden op te krikken en te genieten van de unieke vibe van vrouwen onder elkaar. We kijken ernaar uit je te verwelkomen tijdens onze Ladies Week. Laat de fietsvrouw in je los!
Doe Mee met Onze Gezellige Ladies Ride!

Als onderdeel van onze fantastische Ladies Week, nodigen we je uit voor een bijzondere fietstocht die je niet wilt missen. Op donderdag 18 april 2024, verzamelen we om 17:00 uur aan de ingang van Fietsen Gaethofs in Genk voor een gezellige rit door de prachtige omgeving. We mikken op een ontspannen tempo van maximaal 23 km/u, zodat iedereen comfortabel kan meefietsen en volop kan genieten van de omgeving.

Halverwege de route houden we een korte pitstop, waar je even kunt uitrusten en kunt genieten van een verfrissende sportdrank en een kleine snack, door ons voorzien. Het is de perfecte gelegenheid om andere fietsliefhebsters te ontmoeten en samen te genieten van de vrijheid op twee wielen.

Praktische Details:

 • Starttijd: We verzamelen om 17:00 uur aan de ingang van Fietsen Gaethofs Genk.

 • Eindtijd: De rit eindigt rond 21:00 uur, vol van nieuwe herinneringen en fietsvriendinnen.

 • Fiets: Je bent vrij om met je eigen fiets deel te nemen of een van onze speciaal voor dames ontworpen FONS-fietsen te lenen. Let op: het aantal FONS-fietsen is beperkt tot 13, dus vergeet je niet vooraf in te schrijven!

 • Veiligheid eerst: Vergeet niet je eigen helm en pedalen mee te nemen en zorg voor geschikte kledij voor deze avontuurlijke avond.

 • Inschrijving: Om alles vlot te laten verlopen, is inschrijving vooraf vereist. KLIK HIER om in te schrijven via onze website.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een fantastische groep fietsende dames tijdens onze Ladies Ride. We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en een onvergetelijke avond te beleven!
Schrijf Je In Voor Onze Exclusieve Tech Night met Anne Derk van Fons Bikes

Als hoogtepunt van onze Ladies Week presenteren we met trots een avond vol techniek en gezelligheid: de Tech Night. Hiervoor kan je terecht op vrijdag 19 april 2024, van 18:00 tot 20:00 uur, in de sfeervolle showroom van Fietsen Gaethofs aan de Nieuwstraat 50 in Genk. Deze workshop, onder leiding van de deskundige Anne Derk van Fons Bikes, belooft een leerrijke ervaring te worden voor elke fietsliefhebster.

Wat Kun Je Verwachten?

Deze avond staat in het teken van 'Tender Loving Care' voor je fiets. Je leert hoe je jouw fiets het beste kunt onderhouden, banden kunt plakken en kleine technische mankementen zelf kunt oplossen. Ideaal voor elke vrouw die zelfstandig en met vertrouwen op pad wil kunnen gaan. Deze workshop is volledig gratis.

Belangrijke Informatie:

 • Datum en Tijd: Vrijdag 19 april 2024, van 18:00 tot 20:00 uur.

 • Locatie: Showroom Fietsen Gaethofs, Nieuwstraat 50 in Genk.

 • Breng Je Eigen Fiets Mee: Om het meeste uit deze workshop te halen, raden we je aan je eigen fiets mee te brengen. Geen zorgen als dit niet lukt; we voorzien enkele demofietsen voor praktische oefeningen.

 • Gezelligheid: Naast waardevolle technische kennis voorzien we ook een hapje en een drankje om deze avond compleet te maken.

 • Inschrijving Vereist: Let op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (max. 20 deelnemers). Inschrijven is daarom verplicht en kan tot uiterlijk 10 april 2024 via onze website. KLIK HIER om in te schrijven.


We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op deze bijzondere technische avond.
🌟 LadiesWeek Promotie: 50% Korting op Shimano Pedalen 🌟

Upgrade je rit met topkwaliteit tegen een fractie van de kosten. Onze exclusieve aanbieding omvat:

 • Shimano SPD-SL 105

 • Shimano SPD-SL Ultegra

 • Shimano SP ES6000

 • Shimano XT DP-T8000

 • Shimano XT PD-M8100

Elk van deze pedalen, bekend om hun ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid, is nu beschikbaar voor de helft van de prijs. Dit is jouw kans om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen.

 

🎁 GRATIS Shimano Pedalen bij elke Fons Fiets! 🎁

Dat klopt! Elke dame die tijdens onze Damesweek een Fons fiets bestelt, ontvangt een paar Shimano pedalen helemaal GRATIS. Het perfecte moment om de fiets van je dromen te bestellen en tegelijkertijd je uitrusting te upgraden.

Comentários


bottom of page