top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Fietsen Gaethofs Cycling TeamAndreas, onze 25-jarige topper uit Denderleeuw, komt het team van Fietsen Gaethofs versterken en jongens, wat zijn we blij met hem! Deze kerel heeft als voormalig pro zijn sporen dik verdiend, zowel op de weg als crossend door het veld. Met een rugzak vol ervaring en een hart dat klopt voor de wielersport, is hij de perfecte match voor ons team in het werkhuis van Herk-de-Stad. Welkom aan boord, Andreas! 🚴‍♂️💪


Thuiskomen bij Fietsen Gaethofs

Andreas, onze wereldreiziger op twee wielen, heeft echt van alles meegemaakt. Van knallen op nationale parcours tot het pakken van overwinningen op UCI-niveau, met als kers op de taart een onvergetelijke winst in Iran. 🌍🚴‍♂️ Zijn topjaren tussen 2020 en 2022 waren legendarisch, en zijn avonturen met het veldrijteam van Sven Nys, de 'Telenet Baloise Lions', zijn het bewijs van zijn veelzijdig talent.


Als jonge gast was hij al regelmatig te vinden op de wereldkampioenschappen, waar hij de strijd aanging met de beste jeugdrenners. Maar wat doet een pro als zijn wedstrijddagen voorbij zijn? Juist, dan duikt hij de wereld van fietsmechanica in, aangestoken door zijn buurjongen en trouwe mecanicien.


Die nieuwsgierigheid naar het sleutelen aan fietsen bracht Andreas bij ons, Fietsen Gaethofs. Voor hem voelde het als thuiskomen – precies wat wij belangrijk vinden: een familiale vibe en topklantenservice. Andreas is niet alleen onze technische wizard, hij zorgt ook voor die extra gezellige sfeer die klanten doet terugkomen. Welkom in de familie, Andreas! 🛠️💖


Spannend nieuws… 

Met trots kondigen we aan dat we met Andreas een gloednieuwe wielrennerploeg gaan oprichten. Dit ambitieuze project, “Fietsen Gaethofs Cycling Team”, belooft een belovende toevoeging te worden aan de wielersportwereld. Als voormalig professioneel wielrenner brengt Andreas niet alleen zijn expertise en passie voor de sport mee, maar ook zijn uitgebreide netwerk en ervaring op internationaal niveau. 
Andreas zal niet alleen als ploegleider fungeren, maar ook deelnemen aan de wedstrijden met materiaal van Fietsen Gaethofs. Hij zal rijden op de speciaal ontworpen Pinarello Dogma-fiets, die exclusief voor de winkel is gemaakt en tijdens de vorige opendeurdag is gepresenteerd. Met deze hoogwaardige fiets, gekenmerkt door zijn innovatieve design en geavanceerde technologieën, is Andreas klaar om zijn passie voor wielrennen te combineren met zijn carrière als mechanieker. 


Samen gaan we streven om de ploeg te laten schitteren op verschillende wedstrijden en hopelijk meerdere overwinningen te behalen. Met hoogwaardig materiaal en een team van getalenteerde renners, zij we met het Fietsen Gaethofs Cycling Team klaar om de uitdagingen van de weg en het veld aan te gaan.


We kunnen besluiten dat Andreas, met zijn indrukwekkende achtergrond als professioneel wielrenner en zijn expertise in fietsmechanica, helemaal past in ons werkhuis. Zijn passie voor de wielersport en zijn toewijding aan uitmuntendheid beloven een verrijking te zijn voor zowel het team als de klanten. 

Comments


bottom of page