top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

FINANCIER JOUW NIEUWE FIETS AAN 0% JKP*Rij de lente tegemoet met onze nieuwjaarsactie! Krijg meer fiets voor hetzelfde geld en geniet van 0% rentevoet gedurende de hele maand januari en februari. Het moment om die goede voornemens echt waar te maken!


Hoe werkt het?

  1. Kies jouw favoriete fiets met een minimum aankoopprijs van €500

  2. Vul samen met één van onze adviseur het aanvraagformulier in

  3. Jouw kredietaanvraag wordt doorgestuurd naar KBC ter goedkeuring

  4. Bij goedkeuring betaal je jouw nieuwe fiets in de vooraf afgesproken maandbedragen en looptijd zonder extra kosten

Teken je een contract voor een lening met een jaarlijks kostenpercentage van 0 % dan is daarin alles begrepen. Er zijn dus geen intresten te betalen, maar evenmin dossier- of andere kosten. Als het JKP 0 % is, is het krediet zelf dus werkelijk gratis.


Simuleer jouw lening hieronder

Vul het aankoopbedrag in, vervolgens kan je de looptijd variëren door met de ronde knop over de tijdslijn te schuiven.
Voor een lening op afbetaling van €3000 met een looptijd van 30 maanden is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 0%, de vaste debetrentevoet 0%, de maandaflossing €100 en het totaal terug te betalen bedrag €3000. Periode promotie van 1 tot en met 28 februari 2022, toepasbaar op onze hele collectie voor bedragen vanaf €500,01.


Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door kredietgever KBC Bank NV te Havenlaan 2, 1080 Brussel. Kredietbemiddelaar (optredend als agent in nevenfunctie): GAETHOFS BV, te Pastorijstraat 7, 3540 Herk-de-Stad


Let op, geld lenen kost ook geld.
コメント


bottom of page