top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Kom meedoen met onze Social Ride!


Ben je klaar voor een geweldige dag vol fietsplezier en gezelligheid?


Wij nodigen je graag uit voor onze Social Ride op zaterdag 15 juni 2024 met als vertrek- en eindpunt Fietsen Gaethofs in Genk. Vertrekken doen we om 10u 's ochtends.


Wat mag je verwachten?

Dit wordt een tocht van 100 km met een gemiddelde snelheid van 28km/u, speciaal voor de geoefende fietser met een goede conditie. Kun je er niet bij zijn of is deze tocht toch wat te uitdagend? Geen probleem! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten, want we hebben nog meer fietsplannen in het vooruitzicht.


Tussenstops

Tijdens de ritten zullen we een tussenstop maken om op adem te komen en te genieten van een hapje en een drankje.


Catering

We verwennen je met een hapje en een drankje bij de tussenstop en op het einde van de rit om ervoor te zorgen dat je energiek blijft.


Toegang en inschrijving

Deelname aan onze Social Ride is gratis, maar we vragen je vriendelijk om je van tevoren in te schrijven. Dit helpt ons bij het plannen en zorgen voor voldoende catering. KLIK HIER om je in te schrijven.


Begeleiding en veiligheid

Je staat er niet alleen voor! Elke rit wordt samen gereden en we zorgen voor begeleiding om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en plezierig kan fietsen.

Dus waar wacht je nog op?

Schrijf je nu in en maak je klaar voor een onvergetelijke dag op de fiets tijdens onze Social Ride. We kijken ernaar uit om samen met jou te fietsen en te genieten van de prachtige omgeving.


Tot op de fiets!

Comments


bottom of page