top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Ontdek Fons: De ultieme op maat gemaakte racefiets voor dames!


Empowerment op wielen

Bij Fietsen Gaethofs zijn we verheugd om onze gloednieuwe samenwerking aan te kondigen die het hart van elke vrouwelijke fietsliefhebber sneller zal doen slaan: het exclusieve Nederlandse merk Fons, ontworpen met oog voor de unieke behoeften van de vrouwelijke renner. Fons staat niet alleen voor kwaliteit en prestatie maar belichaamt ook een persoonlijke touch die jouw fietservaring naar een hoger niveau tilt.Een eerbetoon aan kracht en doorzettingsvermogen

Inspiratie voor Fons komt van Alfonsina Strada, de eerste en enige vrouw die ooit de Giro d’Italia heeft uitgereden. Haar ongekende kracht en doorzettingsvermogen in een tijd waarin vrouwen nauwelijks erkend werden in de sport, weerspiegelt de essentie van dit merk. Fons staat voor empowerment, individualiteit, en het doorbreken van grenzen, net als Alfonsina dat deed. Jouw fiets, jouw stijl

Elke vrouw is uniek, en dat geldt ook voor haar fietsbehoeften en -wensen. Daarom biedt Fons de mogelijkheid om je fiets volledig te personaliseren. Van de kleur tot de technische specificaties: jij hebt de touwtjes in handen. De online configurator nodigt je uit om te spelen met een waaier aan mogelijkheden. Met toegang tot ongeveer 1000 kleuren zonder meerprijs, garanderen we dat je fiets net zo uniek zal zijn als jijzelf. Klik hier om de configurator uit te testen.


Perfectie in pasvorm

We begrijpen dat de juiste pasvorm essentieel is voor een optimale fietservaring. Daarom omvat elke aanschaf van een Fons een professionele bikefitting en zadelmeting, zodat je verzekerd bent van de perfecte match met jouw lichaam en rijstijl. Dit persoonlijke proces verzekert niet alleen comfort maar optimaliseert ook jouw prestaties op de weg.

Proefrit en persoonlijke Service

Ontdek zelf hoe een Fons aanvoelt door een testrit te boeken in onze winkel. We nodigen je uit voor een echte rit, geen korte demo, maar een ervaring die je echt laat voelen wat Fons te bieden heeft. Op 18 april 2024 organiseren we zelfs een exclusieve Girls Ride, een perfecte gelegenheid om Fons in actie te zien.


Empowerment op wielen begint hier, bij Fietsen Gaethofs.

Welkom in de wereld van Fons, waar jouw passie, stijl, en uniekheid centraal staan.

Comentarios


bottom of page