top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Ontdek unieke kansen tijdens onze opendeurdagen!
Ben je klaar om als een van de eersten onze allernieuwste collectie te verkennen? Van state-of-the-art e-bikes en praktische bakfietsen tot de snelste speedpedelecs – onze selectie is uitgebreider dan ooit. Of je nu op zoek bent naar de perfecte stadsfiets, een racefiets met pit, of een MTB die geen uitdaging uit de weg gaat, bij Fietsen Gaethofs vind je het allemaal.

Laat je overtuigen door een proefrit en voel de vrijheid terwijl je de wegen in de buurt van onze winkels verkent. Profiteer tijdens onze opendeurdagen van aantrekkelijke kortingen op onze voorraadmodellen en laat jezelf verwennen.


Win een onderhoudspakket 'goud'

Bij Fietsen Gaethofs zetten we ons volledig in voor het fietsplezier van onze klanten. We zijn ons er volledig van bewust dat een goed onderhouden fiets essentieel is voor zorgeloos genieten. Om die reden hebben we drie op maat gemaakte onderhoudspakketten ontwikkeld, zodat jouw fiets altijd in optimale conditie verkeert. Wanneer je tijdens onze opendeurdagen een Gouden Onderhoudspakket aanschaft, maak je automatisch kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Dit betekent dat je jouw Gouden Onderhoudspakket mogelijk gratis krijgt.


Stromer on Tour – Een Ervaring op Hoge Snelheid!

Dit jaar maakt de Stromer on Tour karavaan een exclusieve stop in Herk-de-Stad tijdens onze opendeurdagen op 1-2 en 3 maart 2024.. Grijp deze unieke kans om de ongeëvenaarde snelheid en dynamiek van Stromer e-bikes te ervaren. Met snelheden tot 45 km/u verandert elke rit in een avontuur. Ontdek zelf hoe een speed pedelec jouw dagelijkse pendel kan transformeren met een gratis proefrit. Onze experts zijn ter plaatse om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van het perfecte model en maat.


Jouw Uitnodiging:

  • Opendeurdag Fietsen Gaethofs Herk-de-Stad: 1-2-3 maart 2024

  • Opendeurdag Fietsen Gaethofs Hasselt: 8-9-10 maart 2024

  • Opendeurdag Fietsen Gaethofs Genk: 15-16-17 maart 2024


Mis deze kans niet! Kom langs voor een gezellige dag vol met ontdekkingen, geniet van een hapje en een drankje, en vind jouw ideale fiets. Wij staan klaar om je met open armen te ontvangen.Comments


bottom of page