top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Ontdekking van de Pinarello Dogma X: Een weekend vol passie in Treviso

In het schilderachtige Treviso vond enkele weken geleden een onvergetelijk evenement plaats voor wielerliefhebbers. Onze eigen Stefan had het voorrecht om de lancering van de Pinarello Dogma X bij te wonen, en zijn enthousiasme is besmettelijk.

Dag 1: De onthulling

Op de eerste dag van het evenement werden de gordijnen opgetrokken in een kunstgalerij, waar 400 Pinarello-liefhebbers, waaronder Stefan, voor het eerst de adembenemende Dogma X te zien kregen. De fietsen schitterden als kunstwerken op zich.

Dag 2: Persconferentie met wereldkampioenen

De spanning bouwde zich op tijdens de persconferentie op dag 2, waar de nieuwe Pinarello Mountainbikes van de wereldkampioenen Pauline Ferrand-Prevot en Tom Pidcock aanwezig waren. De onthulling van de nieuwe kleuren van de F-serie voegde nog meer flair toe aan het evenement.


Dag 3: Een Epische Social Ride

De kers op de taart kwam op dag 3 met een sociale rit van 112 km door het betoverende landschap rond Treviso. Stefan en medefietsers ervaarden de Dogma X in actie, waarbij de fiets zijn veelzijdigheid toonde. De ergonomische zitpositie, de uitbreiding naar gravel-terrein, en het samenspel van comfort en snelheid maakten het een onvergetelijke rit, een nieuw tijdperk dient zich aan in de race/gravel wereld.


De Liefde voor de Dogma X Stefan's enthousiasme bereikte een hoogtepunt toen hij zo verliefd was op zijn nieuwe Dogma X dat hij ermee ging slapen!


Het weekend in Treviso was niet zomaar een lancering! De Pinarello Dogma X heeft zijn stempel gedrukt op de harten van de aanwezigen, waaronder onze eigen Stefan, die nu een trotse eigenaar is van deze meesterlijke tweewieler.


Meer weten over de Dogma X? Komt gerust langs in één van onze winkels!

Comments


bottom of page