top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Rijvaardigheidscursus speed pedelec
Verbeter Je Rijvaardigheid op Speed Pedelecs – Cursus op Circuit Zolder!

Ben jij klaar om jouw vaardigheden op een Speed Pedelec naar een hoger niveau te tillen? Fietsen Gaethofs presenteert in samenwerking met Gerry Peeters van de Wegpolitie Limburg een exclusieve rijvaardigheidscursus op het legendarische Circuit Zolder. Dit is jouw kans om onder professionele begeleiding meer te leren over veilig en efficiënt rijden!

Wanneer? Dinsdag 28/05 en Woensdag 29/05, van 18:00 tot 21:00

Locatie: Circuit Zolder 🚴‍♂️

Wat kun je verwachten?

Theorie: Alles over wetgeving en jouw plaats op de weg.

Praktijk: Verbeter je kijktechniek, overwin oneffenheden, scherp je stuurvaardigheid aan en meester de kunst van het remmen.

Breng je eigen fiets mee of gebruik een Stromer die door Fietsen Gaethofs beschikbaar wordt gesteld. Wees snel, want er is plaats voor maximaal 20 deelnemers per sessie.

Deelname kost slechts €20. Niet alleen leer je veel, maar je krijgt ook een gratis gadget en een certificaat van deelname.

 

Extra bonus: Vul na de cursus onze digitale enquête in en ontvang een aankoopbon van €10 te besteden bij Fietsen Gaethofs of een ticket/drankvoucher voor een evenement op Circuit Zolder.

Mis deze unieke kans niet om je vaardigheden op de proef te stellen en te verbeteren op een van de meest iconische circuits! Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar veiliger en zelfverzekerder rijden op je Speed Pedelec.


Klik hier voor meer info of om je in te schrijven.

Comentarios


bottom of page