top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Waarom fietsleasing het perfecte antwoord is op hedendaagse mobiliteitsuitdagingen...

Bent je het beu om dagelijks in de file te staan? Zoek je naar een gezondere, milieuvriendelijkere manier om naar het werk te pendelen? Dan is fietsleasing dé ideale oplossing.De Kracht van Fietsleasing


  • Fiscaal aantrekkelijk: Fietsleasing is niet alleen goed voor het milieu en uw gezondheid, het is ook financieel voordelig. Alle kosten verbonden aan een bedrijfsfiets zijn 100% aftrekbaar. Dit maakt het een slimme investering voor uw bedrijf.

  • Gezondheid en productiviteit: Medewerkers die regelmatig fietsen, zijn fitter en gezonder. Dit leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit op de werkvloer.

  • Zorgeloos pendelen: Zeg vaarwel tegen filestress en parkeerproblemen. Fietsen is een ontspannende manier om naar het werk te reizen, wat bijdraagt aan een positievere werksfeer.

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Door in te zetten op fietsleasing, toont uw bedrijf zijn commitment aan het milieu. Dit versterkt uw groene imago en draagt bij aan een duurzamere samenleving.


Hoe werkt fietsleasing bij Fietsen Gaethofs?


  1. Persoonlijke keuze: Kies de perfecte fiets uit ons uitgebreide assortiment en beslis of u wilt leasen of kopen. Na de leaseperiode kunt u de fiets overnemen tegen een gunstige prijs.

  2. Op maat gemaakt serviceplan: Wij bieden een serviceplan dat volledig is aangepast aan uw behoeften, inclusief onderhoud en vervangfietsen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheer van uw fietsvloot.

  3. Flexibele verzekeringsmogelijkheden: Kies uit verschillende verzekeringsopties om uw investering te beschermen en zorgeloos te kunnen fietsen.

  4. Gemakkelijk en snel: Maak een afspraak, kies uw fiets en u bent klaar om te gaan. Wij zorgen voor de rest.


Fietsleasing via Fietsen Gaethofs biedt een scala aan voordelen, zowel voor de werkgever als de werknemer. Het is een stap vooruit naar een duurzamere, gezondere toekomst, zowel voor uw bedrijf als voor de maatschappij. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


Comentários


bottom of page