top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Waarom kiezen voor KOGA?

Premium kwaliteit en service sinds 1974. Ontworpen én handgemaakt in Nederland. Door de actieve connectie met de wielersport is KOGA in staat om haar kennis, passie en toewijding om te zetten in superieure producten voor iedere fietsliefhebber. Bij Fietsen Gaethofs zijn we fan van KOGA. In deze blogpost leggen we je graag uit waarom...

Ontworpen door fietsdesign experts

De designers en ingenieurs van KOGA zijn experts in hun vakgebied. Ze zijn zelf wild van fietsen en kunnen behoeften van consumenten doorvertalen naar geavanceerde producten en oplossingen.

Dit resulteert in elektrische fietsen die zowel comfortabel als sportief zijn, stadsfietsen waar je met gemak ook lange afstanden mee kunt afleggen, veelzijdige race- en gravelfietsen voor de sportliefhebbers en trekking fietsen die over de hele wereld bekend zijn.


Lichtgewicht ontwerp met wortels in de wielersport

Door onze samen te werken met professionele wielersportteams is KOGA in staat om haar fietsen tot in de puntjes te perfectioneren. De fietsen van KOGA zijn uitzonderlijk licht en glad afgewerkt, dankzij de naadloze integratie van componenten en onderdelen, en brengen professionele wielrenners naar de wereldtop.Een voorbeeld is de KOGA Kinsei; de baanfiets waarmee op de Olympische Spelen in Tokyo Goud is behaald.


Handgemaakt door één toegewijde master mechanic

Een essentieel onderdeel van het hoogwaardige productieproces van KOGA is het vakmanschap van de monteurs. Elke KOGA-fiets wordt gemaakt in Heerenveen en door één monteur met de hand opgebouwd. Monteurs worden geselecteerd en getraind op basis van hun vaardigheden en oog voor detail. Het resultaat is een fiets die is afgestemd op de wensen van fiets-connoisseurs. Bij elke KOGA-fiets zit een fietspaspoort met de naam en foto van de master mechanic die jouw fiets heeft gebouwd.

Alles in het teken van perfectie

Elk frame, elk component en elk onderdeel is ontwikkeld om als één naadloos geheel te functioneren. Deze holistische aanpak resulteert in hoogwaardige kwaliteitsfietsen die tot in de kleinste details zijn geoptimaliseerd. KOGA fietsen beschikken niet alleen over superieure rijeigenschappen met optimaal comfort en maximale controle, maar zien er ook nog eens strak en trendy uit. Het beste van twee werelden.


100% getest voor superieure kwaliteit

Prototypes en eerste productiemodellen worden in het KOGA Quality Center getest door een toegewijd testteam dat gebruikmaakt van de modernste apparatuur. Alle nieuwe fietsen worden intensief getest onder echte gebruiksomstandigheden. Dit betekent dat elke KOGA-fiets die onze fabriek verlaat, 100% getest en gecontroleerd is en perfect functioneert.


Jij als klant staat centraal en krijgt levenslange garantie

Alles draait om tevreden klanten, zodat jij zorgeloos op pad kunt.

Nieuwsgierig naar ons KOGA aanbod? Fiets eens binnen in één van onze winkels!
Comments


bottom of page