top of page
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE GIRLS TECH NIGHT
tekendonker.png
3.png

Schrijf Je In Voor Onze Exclusieve Tech Night met Anne Derk van Fons Bikes

Als hoogtepunt van onze Ladies Week presenteren we met trots een avond vol techniek en gezelligheid: de Tech Night. Hiervoor kan je terecht op vrijdag 19 april 2024, van 18:00 tot 20:00 uur, in de sfeervolle showroom van Fietsen Gaethofs aan de Nieuwstraat 50 in Genk.

Deze workshop, onder leiding van de deskundige Anne Derk van Fons Bikes, belooft een leerrijke ervaring te worden voor elke fietsliefhebster.

Wat Kun Je Verwachten?

Deze avond staat in het teken van 'Tender Loving Care' voor je fiets. Je leert hoe je jouw fiets het beste kunt onderhouden, banden kunt plakken en kleine technische mankementen zelf kunt oplossen. Ideaal voor elke vrouw die zelfstandig en met vertrouwen op pad wil kunnen gaan. Deze workshop is volledig gratis.

Belangrijke Informatie:

  • Datum en Tijd: Vrijdag 19 april 2024, van 18:00 tot 20:00 uur.

  • Locatie: Showroom Fietsen Gaethofs, Nieuwstraat 50 in Genk.

  • Breng Je Eigen Fiets Mee: Om het meeste uit deze workshop te halen, raden we je aan je eigen fiets mee te brengen. Geen zorgen als dit niet lukt; we voorzien enkele demofietsen voor praktische oefeningen.

  • Gezelligheid: Naast waardevolle technische kennis voorzien we ook een hapje en een drankje om deze avond compleet te maken.

  • Inschrijving Vereist: Let op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (max. 20 deelnemers). Inschrijven is daarom verplicht en kan tot uiterlijk 10 april 2024. 

 

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op deze bijzondere technische avond.

bottom of page