top of page
TESTERS GEZOCHT!
tekendonker.png
TESTERS GEZOCHT GAETHOFS  FACEBOOK POST .png

Schrijf je vandaag nog in! 

Heb je je al opgegeven voor Fietsen Gaethofs-tester te worden? Zo niet? Wees dan nog snel en geef je op om de Koga Evia Pro uit te proberen via dit formulier

 

Alle producten uit het Fietsen Gaethofs gamma moeten aan onze strenge eisen voldoen. Fietsen Gaethofs staat voor veilige en ergonomische producten en we hechten veel belang aan het geven van eerlijk advies over onze producten. Alleen op die manier kunnen we onze klanten grondig adviseren. Om ervoor te zorgen dat we betrouwbaar en professioneel advies kunnen bieden aan onze klanten, hebben we jouw hulp nodig!

 

🕐 Hoelang? De volle 2 weken fietsplezier. 

🚴 Welke fiets? KOGA EVIA Pro Automatic Lage instap Aubergine Primera Matt - Maat small - voor iedereen tussen 1m60 tot 1m75 

👩‍💻 Wat moet je doen? 1 review schrijven en 3 stories maken op Facebook of Instagram

💸 Wat krijg je? De kans om twee weken de Koga Evia Pro uit te proberen en je ontvangt nadien een cadeaubon ter waarde van €50-, die je kan spenderen in één van onze winkels. 

Welke fiets test je uit?

De KOGA Evia Pro Automatic is de meest comfortabele e-bike die we ooit maakten. Tot in de puntjes geperfectioneerd en voorzien van de nieuwste technieken. De krachtige Bosch Performance Line middenmotor, de comfortabele zitpositie met lage instap en de luxe afmontage maken het een echte alleskunner. De Evia Pro Automatic onderscheidt zich dankzij de Enviolo Automatic versnellingsnaaf, waarbij het schakelen traploos én automatisch gaat. Optimaal comfort, optimaal genieten! De geïntegreerde, uitneembare accu en het KOGA Light Design met volledig weggewerkte kabels maken de Evia Pro Automatic helemaal af!

Ben jij onze nieuwe tester? 

Denk je dat jij andere klanten goed advies kan geven met jouw ervaringen? Dan is het tijd om je aan te melden als Fietsen Gaethofs-tester! Deze maand zoeken we iemand om de Koga Evia Pro Automatic uit te testen. 

Wat moet je doen als tester?

Gedurende twee weken krijg je de kans om de Koga Evia Pro uit te testen. Na deze testperiode verwachten wij:

  • Een drietal stories op Instagram of Facebook waar je ons in vermeldt/tagt (geen paniek: je hoeft geen professionele fotograaf te zijn)

  • een korte reviewtekst op onze website en onze blog

 

Hoe kan je Fietsen Gaethofs-tester worden?

1. Vul het formulier in om Fietsen Gaethofs-tester te worden, dit kan je hieronder terugvinden.

2. Je ontvangt hiermee de inspirerende nieuwsbrief met daarin de maandelijkse testoproep (en daarnaast ook de beste tips, blogs en inspiratie).

3. Is de testoproep echt iets voor jou? Stel je kandidaat! Dat kan door een reactie te plaatsen onder de betreffende blog (scroll naar beneden om je reactie te plaatsen) of plaats een comment onder de Instagram of Facebook post van de testoproep.

4. We nemen persoonlijk contact op als we jou selecteren.

bottom of page