top of page
TESTERS GEZOCHT!
tekendonker.png
TESTERS GEZOCHT GAETHOFS  FACEBOOK POST -3.png

Producten die je op dit moment getest worden:  

Alle producten uit het Fietsen Gaethofs gamma moeten aan onze strenge eisen voldoen, en dat geldt niet alleen voor onze fietsen, bakfietsen en speed pedelecs, maar ook voor accessoires zoals helmen, fietsverlichting, zadels en fietsbrillen. Fietsen Gaethofs staat voor veilige en ergonomische producten en we hechten veel belang aan het geven van eerlijk advies over onze producten. Alleen op die manier kunnen we onze klanten grondig adviseren. Om ervoor te zorgen dat we betrouwbaar en professioneel advies kunnen bieden aan onze klanten, hebben we jouw hulp nodig!

 

Ben jij onze nieuwe tester? 

Denk je dat jij andere klanten goed advies kan geven met jouw ervaringen? Dan is het tijd om je aan te melden als Fietsen Gaethofs-tester! Elke maand doen we een oproep voor testers voor een product uit ons assortiment. Op onze blog verschijnen regelmatig persoonlijke testverslagen en foto's van testers, waarin ze laten zien hoe het product werkt en hun ervaringen delen.

Wat moet je doen als tester?

Gedurende enkele weken krijg je de kans om een product uit te testen. Na deze testperiode verwachten wij:

  • Een drietal stories op Instagram of Facebook waar je ons in vermeldt/tagt (geen paniek: je hoeft geen professionele fotograaf te zijn)

  • een korte reviewtekst op onze website en onze blog

Wat kun je verwachten?

2 weken fietsplezier met het testproduct. We bedanken onze testers met een kleine attentie en afhankelijk van het product kan je het zelfs houden. 

 

Hoe kan je Fietsen Gaethofs-tester worden?

1. Vul het formulier in om Fietsen Gaethofs-tester te worden, dit kan je hieronder terugvinden.

2. Je ontvangt hiermee de inspirerende nieuwsbrief met daarin de maandelijkse testoproep (en daarnaast ook de beste tips, blogs en inspiratie).

3. Is de testoproep echt iets voor jou? Stel je kandidaat! Dat kan door een reactie te plaatsen onder de betreffende blog (scroll naar beneden om je reactie te plaatsen) of plaats een comment onder de Instagram of Facebook post van de testoproep.

4. We nemen persoonlijk contact op als we jou selecteren.

SCHRIJF JE IN!
tekendonker.png
bottom of page