top of page
TESTERS GEZOCHT!
tekendonker.png
4.png

Schrijf je vandaag nog in! 

Heb je je al opgegeven voor Fietsen Gaethofs-tester te worden? Zo niet? Wees dan nog snel en geef je op om de Kask Mojito Race Helm uit te proberen via dit formulier

 

Alle producten uit het Fietsen Gaethofs gamma moeten aan onze strenge eisen voldoen. Fietsen Gaethofs staat voor veilige en ergonomische producten en we hechten veel belang aan het geven van eerlijk advies over onze producten. Alleen op die manier kunnen we onze klanten grondig adviseren. Om ervoor te zorgen dat we betrouwbaar en professioneel advies kunnen bieden aan onze klanten, hebben we jouw hulp nodig!

 

🕐 Hoelang? De volle 2 weken

👩‍💻 Wat moet je doen? 1 review schrijven en minimum 3 stories maken op Facebook of Instagram

💸 Wat krijg je? De kans om twee weken de Kask Mojito Race Helm uit te proberen. De helm mag je na de testperiode gewoon houden. 

Welke helm test je uit? 

De Mojito³ is onmiskenbaar in vorm en persoonlijkheid: de ideale mix van prestaties, comfort en stijl. Het ontwerp is perfect uitgebalanceerd om maximaal comfort en optimale ademendheid te bieden, zelfs wanneer het zwaar wordt. Je weet dat je een legendarische helm opzet zodra je de kenmerkende Mojito³ in handen hebt.

 

Perfect voor op de fiets, of je nu door de stad cruist of de heuvels trotseert, de Mojito³ biedt de ultieme bescherming en stijl die je nodig hebt.

 

Kies voor de Mojito³ en ervaar het verschil.

Ben jij onze nieuwe tester? 

Denk je dat jij andere klanten goed advies kan geven met jouw ervaringen? Dan is het tijd om je aan te melden als Fietsen Gaethofs-tester! 

Wat moet je doen als tester?

Gedurende twee weken krijg je de kans om de Kask Mojito Race Helm uit te testen. Na deze testperiode verwachten wij:

  • Minimum 3 stories op Instagram of Facebook waar je ons in vermeldt/tagt (geen paniek: je hoeft geen professionele fotograaf te zijn)

  • een korte reviewtekst op onze website en onze blog

 

Hoe kan je Fietsen Gaethofs-tester worden?

1. Vul het formulier in om Fietsen Gaethofs-tester te worden, dit kan je hieronder terugvinden.

2. Je ontvangt hiermee de inspirerende nieuwsbrief met daarin de maandelijkse testoproep (en daarnaast ook de beste tips, blogs en inspiratie).

3. Is de testoproep echt iets voor jou? Stel je kandidaat! Dat kan door een reactie te plaatsen onder de betreffende blog (scroll naar beneden om je reactie te plaatsen) of plaats een comment onder de Instagram of Facebook post van de testoproep.

4. We nemen persoonlijk contact op als we jou selecteren.

bottom of page