top of page
TESTERS GEZOCHT!
tekendonker.png
5.png

Schrijf je vandaag nog in! 

Heb je je al opgegeven voor Fietsen Gaethofs-tester te worden? Zo niet? Wees dan nog snel en geef je op om de Suplest Edge 2.0. Performance Race schoenen uit te proberen via dit formulier

 

Alle producten uit het Fietsen Gaethofs gamma moeten aan onze strenge eisen voldoen. Fietsen Gaethofs staat voor veilige en ergonomische producten en we hechten veel belang aan het geven van eerlijk advies over onze producten. Alleen op die manier kunnen we onze klanten grondig adviseren. Om ervoor te zorgen dat we betrouwbaar en professioneel advies kunnen bieden aan onze klanten, hebben we jouw hulp nodig!

 

🕐 Hoelang? De volle 2 weken

👩‍💻 Wat moet je doen? 1 review schrijven en minimum 3 stories maken op Facebook of Instagram

💸 Wat krijg je? De kans om twee weken de Suplest Edge 2.0 Performance Race Schoenen (maat 39 t.e.m. 47) uit te proberen. De schoenen mag je na de testperiode gewoon houden. 

Welke schoenen test je uit? 

De EDGE+ 2.0 ROAD PERFORMANCE is ontworpen voor iedereen die houdt van langeafstandsritten en biedt alle prestatiekenmerken die je nodig hebt. Het dunne microvezel bovenwerk uit Japan samen met het geïntegreerde BOA® Fit System zorgt voor een perfecte, handschoenachtige pasvorm. De stijve carbon composiet zool in combinatie met de SOLESTAR binnenzool zorgt voor een efficiënte krachtoverbrenging naar de pedalen tijdens de hele rit. Deze eersteklas raceschoen combineert efficiëntie met comfort.

 

Ervaar de perfecte balans tussen prestaties en comfort met de EDGE+ 2.0 ROAD PERFORMANCE.

Ben jij onze nieuwe tester? 

Denk je dat jij andere klanten goed advies kan geven met jouw ervaringen? Dan is het tijd om je aan te melden als Fietsen Gaethofs-tester! 

Wat moet je doen als tester?

Gedurende twee weken krijg je de kans om de Suplest Edge 20. Performance race schoenen uit te testen. Na deze testperiode verwachten wij:

  • Minimum 3 stories op Instagram of Facebook waar je ons in vermeldt/tagt (geen paniek: je hoeft geen professionele fotograaf te zijn)

  • een korte reviewtekst op onze website en onze blog

 

Hoe kan je Fietsen Gaethofs-tester worden?

1. Vul het formulier in om Fietsen Gaethofs-tester te worden, dit kan je hieronder terugvinden.

2. Je ontvangt hiermee de inspirerende nieuwsbrief met daarin de maandelijkse testoproep (en daarnaast ook de beste tips, blogs en inspiratie).

3. Is de testoproep echt iets voor jou? Stel je kandidaat! Dat kan door een reactie te plaatsen onder de betreffende blog (scroll naar beneden om je reactie te plaatsen) of plaats een comment onder de Instagram of Facebook post van de testoproep.

4. We nemen persoonlijk contact op als we jou selecteren.

bottom of page