top of page
ZORGELOOS FIETSEN
tekendonker.png
Ben je een fervente fietsliefhebber of ga je naar het werk met je fiets? Een goede fiets is zijn geld zeker waard, maar een ongelukje snel is gebeurd. Of wat als je nieuwe en dure fiets té populair is en wordt gestolen? Dek je daarom in tegen diefstal en schade met een goede fietsverzekering.

 

OMNIUM VERZEKERING

Wij garanderen jou, samen met onze verzekeringspartner Safebike (klik hier voor meer informatie over Safebike) een vlotte en snelle schaderegeling én zorgeloos fietsgevoel. De omniumverzekering tegen diefstal en schade is volledig vrijgesteld van franchise bij een totaal verlies of volledige diefstal van de fiets, bovendien zit er geen afschrijving op de originele aankoopwaarde van fiets over de ganse looptijd van de verzekering (max. 5 jaar). De premie en voorwaarden zijn gelijk voor alle fietsen en er wordt gratis een fietsbijstandsdienst (geldig in volledige BENELUX) aangeboden. Prijzen variëren tussen €50,- en €218,50 per jaar per verzekerde fiets.

EXTRA E-BIKE GARANTIE

Jouw nieuwe e-bike verzekert je van het nodige rijcomfort en gemak tijdens het fietsen. Voor ons is het belangrijk dat u ook na het verstrijken van de fabrieksgarantie zorgeloos en beschermd tegen eventuele reparatiekosten van uw e-bike kunt genieten. De extra e-bike garantie biedt u een verlengde garantie aan tegen €99,- per jaar. Dit aanbod geldt voor e-bikes die niet ouder zijn dan 2 jaar vanaf de eerste ingebruikname. U kunt de E-Bike Garantie in onze winkel te Herk-de-Stad en te Genk afsluiten, uiteraard kan u bij vragen steeds bij ons terecht.

Gaethofs-88.JPG
bottom of page