top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Interesse in een bakfiets? Bezoek de Urban Arrow Roadshow op zaterdag 4 mei in Hasselt.Ben je op zoek naar een bakfiets die niet alleen stijlvol is, maar ook functioneel en veilig voor het hele gezin? Kom dan naar de Urban Arrow Roadshow op zaterdag 4 mei 2024 in onze winkel te Hasselt! Urban Arrow, bekend om zijn kwaliteit en innovatie, presenteert zijn nieuwste modellen in Quartier Bleu van 10u tot 16u.


Waarom een Urban Arrow bakfiets? Urban Arrow staat bekend om zijn duurzaamheid en comfort. Hier zijn enkele redenen waarom een Urban Arrow de perfecte keuze is voor jouw gezin:

  • Hoogwaardige materialen: Elk model is vervaardigd uit lichte, veilige en comfortabele materialen, ideaal voor jou en je kinderen.

  • Krachtige elektromotor: Voorzien van een moderne Bosch-middenmotor die zorgt voor een stabiele en moeiteloze rijervaring.

  • Betrouwbare onderdelen: Gebouwd met componenten van topmerken zoals Shimano en SKS, wat zorgt voor een langdurig rijplezier en minimaal onderhoud.


Ervaar het zelf op de Roadshow Wat kun je verwachten tijdens de Urban Arrow Roadshow?

  • Testritten: Maak een gratis en vrijblijvende testrit en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van Urban Arrow bakfietsen.

  • Deskundig advies: Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte bakfiets te vinden voor jouw behoeften.

  • Speciale aanbiedingen: Profiteer van exclusieve aanbiedingen alleen beschikbaar tijdens de roadshow.


Mis deze kans niet om de ideale bakfiets voor jouw gezin te vinden. Voor een optimale ervaring en persoonlijke aandacht, raden we aan om je vooraf in te schrijven voor het evenement.

Wij kijken uit naar je komst op 4 mei in Quartier Bleu, Hasselt – de stap naar een nieuw fietsavontuur met Urban Arrow!

Comments


bottom of page