top of page
  • Writer's pictureInez Gaethofs

Ruil jouw Babboe BakfietsRecent heeft De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) belangrijke veiligheidswaarschuwingen afgegeven met betrekking tot bakfietsen van het merk Babboe. Na uitvoerig onderzoek is gebleken dat er een ernstig veiligheidsrisico bestaat door framebreuken bij deze bakfietsen. Als gevolg hiervan heeft de NVWA Babboe verplicht om de handel in al zijn bakfietsen per direct te staken en bakfietsen die een ernstig veiligheidsrisico vormen terug te roepen.


Bij Fietsen Gaethofs lanceren we een speciale inruilactie: 

Lever je Babboe bakfiets in en ontvang een gratis regenhuif ter waarde van €349 bij de aankoop van een nieuwe Urban Arrow bakfiets.


De Urban Arrow bakfiets is een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar veiligheid, comfort en duurzaamheid. Met deze actie willen we niet alleen zorgen voor een veilige fietservaring, maar ook het fietsplezier onder alle weersomstandigheden vergroten. De gratis regenhuif zorgt ervoor dat je altijd droog en comfortabel op je bestemming aankomt, wat het weer ook is.


We nodigen alle Babboe bakfietsbezitters uit om van deze unieke kans gebruik te maken en de overstap te maken naar een veiligere en comfortabelere fietservaring met Urban Arrow. Kom langs bij Fietsen Gaethofs of neem contact met ons op voor meer informatie over deze actie.


Comments


bottom of page